Setari Cookie-uri

Horoscopul Dragostei în Octombrie 2020 pentru fiecare zodie

Descoperă previziunile astrale privind viața amoroasă a fiecărei zodii în parte pentru luna octombrie 2020. Majoritatea zodiilor se bucură de noroc în dragoste, de susținerea astrală și de îmbunătățirea abilităților de comunicare și relaționare în cuplu.

Horoscopul Dragostei Octombrie 2020: Balanță

Nativii Balanță devin stâlpul relației în luna octombrie. Fie ei vor fi capabili să rezolve probleme mai vechi din cuplu sau din familie, fie se vor găsi în situația de a-și susține partenerul, care poate trece printr-o perioadă dificilă. În tot cazul, ei sunt cei care trebuie să își păstreze calmul și luciditatea, să acționeze prompt și responsabil, simțind uneori că lasă prea mult de la ei. În funcție de echilibrul pe care Balanțele reușesc să îl aducă în relație, și armonia va domni mai mult sau mai puțin în cuplu.

Balanțele singure pot cunoaște multe persoane în această perioadă, fie fizic, fie virtual. Există șanse mari să înceapă o relație de dragoste cu năbădăi, o aventură furtunoasă sau chiar o legătură profundă, care îi va transforma în mod benefic.

Citește și:

Horoscopul dragostei octombrie 2020 Foto: By chairoij/shutterstock.com

Horoscopul Dragostei Octombrie 2020: Scorpion

Este o perioadă excelentă de comunicare și rezolvare a tensiunilor din cuplu, iar nativii Scorpion se vor dovedi tandri, atenți și implicați în viața lor sentimentală. Deși luna octombrie va veni cu destul de multe provocări, aceștia vor reuși să le facă față și vor da dovadă de un bun management al stresului, păstrând armonia și căldura în relația lor.

Pot face planuri de viitor sau chiar pentru următorul an și pun la cale vacanțe frumoase pentru toamna și iarna imediat următoare.

Nativii singuri pot trăi o dragoste demnă de un roman siropos în această lună, iar astrele favorizează interacțiunea și comunicarea. Va fi nevoie ca, din când în când, să coboare cu picioarele pe pământ, pentru a rezolva și problemele din celelalte planuri ale vieții.

Citește și:

Horoscopul Dragostei Octombrie 2020: Săgetător

Se anunță furtuni în viața amoroasă a nativilor Săgetător. Ultimele luni de zile nu au decurs chiar pe placul Săgetătorilor, iar acum aceștia stau și evaluează situația lor relațională. Fie vor căuta schimbări care să îi ajute să îmbunătățească comunicarea și conexiunea cu partenerul de viață, fie se gândesc deja la o ruptură și la noi începuturi. În funcție de harta astrală personală, unii naitivi Săgetător pot alege să rămână singuri.

Este important să gestioneze atent problemele din relație, pentru a lua cele mai bune decizii.

Nativii singuri nu se vor grăbi să înceapă o relație, dacă nu vor simți că rezonează profund cu cealaltă persoană. Vor căuta să închege relații stabile, de durată, așadar o astfel de legătură poate lua timp.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc