Setari Cookie-uri

Horoscopul Dragostei în Octombrie 2020 pentru fiecare zodie

Descoperă previziunile astrale privind viața amoroasă a fiecărei zodii în parte pentru luna octombrie 2020. Majoritatea zodiilor se bucură de noroc în dragoste, de susținerea astrală și de îmbunătățirea abilităților de comunicare și relaționare în cuplu.

Horoscopul Dragostei Octombrie 2020: Capricorn

În această lună Capricornii au poftă de iubire, vor să trăiască o poveste de dragoste cât mai intensă, așadar sunt dispuși să acorde mult timp vieții de cuplu. Vor fi tandri, vor organiza suprize pentru partenerul de viață, vor încerca să rezolve din problemele de cuplu și se vor dovedi calmi, protectivi, responsabili în tot ceea ce fac în raport cu persoana iubită.

Nativii singuri pot confunda dragostea cu prietenia în această perioadă, și invers, așadar sunt sfătuiți să nu se grăbească în a lua decizii când vine vorba de implicarea într-o relație. Spre finalul lunii, începutul lui noiembrie, lucrurile vor fi mai clare și atunci vor ști ce au de făcut.

Horoscopul dragostei octombrie 2020 Foto: By Dzhulbee/Shutterstock.com

Citește și:

Horoscopul Dragostei Octombrie 2020: Vărsător

Nativii Vărsător trec printr-o perioadă când au de luat decizii importante, care le pot influența intreagă viață. Așadar sunt fie stresați, fie nehotărâți, ceea ce se transmite și în cuplu, de aceea pot să apară unele neplăceri. Este recomandat ca nativii să își păstreze calmul și echilibrul, să nu facă promisiuni partenerului de viață, căci este posibil să nu le poată urma, și să încerce să facă planuri cât mai amănunțite pentru toate deciziile și acțiunile pe care le vor avea în viitorul apropiat. Astfel, viața amoroasă depinde mult de reacțiile și comportamentul nativilor Vărsător.

Cei singuri vor avea ocazia să cunoască persoane interesante, însă se pot dovedi atât de adânciți în muncă și problemele personale, încât pot părea distanți și reci. Varsatorii sunt încurajați să comunice mai bine și să încerce să separe planul personal de cel sentimental.

Citește și:

Horoscopul Dragostei Octombrie 2020: Pești

Nativii Pești au știut în ultimii ani ce vor pe plan sentimental, iar acum culeg roadele alegerilor bune. Viața amoroasă este echilibrată și frumoasă, stabilă, bazată pe sentimente adevărate și armonie, iar nativi Pești vor spori toate aceste aspecte benefice din relație, cu calmul și maturitatea lor. Vor comunica excelent cu partenerul de viață și vor rezolva probleme importante din relația lor.

Nativii singuri sunt orientați către o relație, însă vor dori să acorde timp și energie unor alte aspecte din viața lor, cum ar fi căminul, cariera, dezvoltarea personală, sănătatea. Așadar se vor lăsa mai degraba conduși de destin în ceea ce privește întâlnirea unei persoane interesante, astfel că nu vor depune eforturi intense în acest sens.

Citește și:

Foto articol: By chairoij/shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc