Setari Cookie-uri

Ultimul Mercur Retrograd din 2020. Ultimul hop al anului. De ce are nevoie fiecare zodie în următoarea perioadă

Mercur intră în retrograd de trei ori pe an. Fiecare faza retrogradă durează aproximativ trei săptămâni, aducând un val de schimbări și confuzii în gânduri, comunicare și relațîi. 

Pe 14 octombrie, la 4:05 ora României, Mercur își începe mișcarea retrogradă în Scorpion și termină acest proces în zodia Balanță, pe 4 noiembrie.

De ce are nevoie fiecare zodie în parte în următoarea perioadă:

Berbec - Ai nevoie să eviți dramele

Încearcă să faci un pas în spate și pe cât posibil să eviți comunicările mult prea dificile. Îți este greu să te faci înțeleasă, nu ai răbdare și este posibil să intri destul de ușor în conflicte serioase. De asemenea, mare atenție și la relația pe care o ai cu partenerul de cuplu.

Taur - Ai nevoie să îți planifici mai bine zilele

Treci printr-o perioadă destul de încărcată pe plan profesional; ai ales să te concentrezi asupra carierei și ai intrat în câteva proiecte foarte importante. Încearcă să îți planifici mai bine zilele astfel încât să reușești să te ocupi cu brio de fiecare task și să fii și mulțumită de rezultate.

Citește și:

Gemeni - Ai nevoie să fii atentă la modul în care te exprimi

Astrele te sfătuiesc să fii foarte atentă la modul în care interacționezi cu oamenii din jurul tău, în special cu persoanele dragi. Ar fi bine să te gândești de două ori înainte de a spune ceva și să fii absolut clară și sinceră cu privire la intențiile tale. Nu este momentul pentru jocuri.

Rac - Ai nevoie să crezi în tine

Această perioadă este una a schimbărilor pentru tine; este momentul să crezi în tine, să lupți pentru ceea ce îți dorești și să nu renunți până când nu vei ajunge acolo unde îți dorești. Dacă ai nevoie de ajutor, oamenii din jurul tău sunt dispuși să ți-l ofere.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc