Setari Cookie-uri

Ultimul Mercur Retrograd din 2020. Ultimul hop al anului. De ce are nevoie fiecare zodie în următoarea perioadă

Mercur intră în retrograd de trei ori pe an. Fiecare faza retrogradă durează aproximativ trei săptămâni, aducând un val de schimbări și confuzii în gânduri, comunicare și relațîi. 

Săgetător - Ai nevoie să spui ce gândești

Îți îndrepți atenția asupra vieții sentimentale și încerci să porți discuții sincere, mature și serioase cu partenerul de cuplu. Simți că trebuie să faci câteva schimbări importante, iar acesta este cel mai bun moment. Este posibil să fie necesare și câteva compromisuri.

Capricorn - Ai nevoie să lupți pentru ceea ce îți doreșți

Nu te da bătută, astrele sunt de partea ta și te ajută mai mult decât crezi să depășești această perioadă dificilă și să treci peste barierele și obstacolele care stau în calea visurilor tale. Privește lucrurile din toate unghiurile și ia decizii bazându-te pe intuiție.

Vărsător - Ai nevoie să lași trecutul în urmă

Este posibil să fii ușor sensibilă în această perioadă; vor apărea amintirile din trecut care nu îți vor da pace și te vor face să resimți sentimente ascunse sau uitate. Lasă trecutul în urmă și concentrează-te asupra momentului prezent.

Citește și:

Pești - Ai nevoie să ai răbdare

Taskurile profesionale îți ocupă cel mai mult timp. Acum nu vezi rezultatele muncii tale, însă în scurt timp te vei bucură de primele beneficii. Încearcă să ai, însă, răbdare și să nu renunți. Ești pe ultima sută de metri. Nu permite grabei să îți afecteze cariera.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc