Setari Cookie-uri

Ultimul Mercur Retrograd din 2020. Ultimul hop al anului. De ce are nevoie fiecare zodie în următoarea perioadă

Mercur intră în retrograd de trei ori pe an. Fiecare faza retrogradă durează aproximativ trei săptămâni, aducând un val de schimbări și confuzii în gânduri, comunicare și relațîi. 

Leu - Ai nevoie să fii mai ordonată

Ești cu capul în nori și este posibil să pierzi detalii importante pe plan profesional sau chiar să înțelegi anumite lucruri în mod greșit. Încearcă să fii mai atentă, mai ordonată și să nu te ocupi de mai multe lucruri deodată deoarece singură îți vei îngreuna munca.

Fecioară - Ai nevoie să ai răbdare

Te grăbești destul de mult, iar Universului nu prea îi place asta. Nu uita că totul va veni la tine atunci când vei fi pregătită, nu când îți vei dori tu. Pe plan profesional, ar fi bine să amani semnarea contractelor noi, le poți regreta în scurt timp.

Balanță - Ai nevoie să ai grijă de tine

Ai fost foarte concentrată asupra vieții profesionale și te-ai neglijat complet. Ei bine, în următoarea perioadă ar fi foarte bine să îți faci timp și pentru tine; încearcă să îți îndrepți atenția asupra lucrurilor care îți pun zâmbetul pe buze și te ajută să te relaxezi.

Citește și:

Scorpion - Ai nevoie să trasezi niște limite

Ai oferit tot ce ai avut mai bun oamenilor din jurul tău și de foarte multe ori te-ai cam ignorat. Ei bine, acum îți dai seama că ai obosit și că nu mai ai nimic de dat. Pentru că relațiile să fie unele sănătoase, benefice pentru toate părțile implicate, învață să trasezi niște limite.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc