Sfatul Universului după care să te ghidezi în ultimele săptămâni ale anului 2020 în funcție de zodia ta

Sfatul Universului după care să te ghidezi în ultimele săptămâni ale anului 2020 în funcție de zodia ta

Află care este sfatul pe care ar trebui să îl iei în considerare în ultimele săptămâni ale anului 2020 în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut.

Ești pregătită pentru ultimele săptămâni ale anului 2020?

Berbec - Renunță la trecut

Este momentul să te detașezi de trecut; încearcă să nu îți mai pui întrebări la care nimeni nu are răspuns, să nu te mai mustrezi pentru alegerile făcute, să nu mai crezi că tu ești de vină pentru ce s-a întâmplat. Nimic nu mai poate fi schimbat, învață-ți lecțiile și mergi mai departe cu viața ta.

Taur - Ieși din zona de confort

În această perioadă ești foarte concentrată asupra vieții profesionale, urmează câteva săptămâni de foc pentru tine cu proiecte minunate. Ai încredere în tine, planifică-ți cât mai bine timpul, ieși din zona de confort și ia decizii îndrăznețe.

Horoscop Taur

Foto: martinahavlikova84/Pixabay

Gemeni - Crede în iubire cu toată ființa ta

Astrele te îndeamnă să îți îndrepți atenția asupra vieții sentimentale; se vor întâmpla numeroase lucruri minunate pentru tine în următoarea perioadă. Cel mai important sfat: renunta la barierele pe care le-ai construit în jurul inimii tale dacă vrei să știi cum se simte iubirea adevărată.

Rac - Îndrăznește să lupți pentru ceea ce îți dorești

Scapă de teamă și îndrăznește să îți urmezi visurile; lupta pentru ceea ce îți dorești. Care este cel mai urât lucru care ți se poate întâmpla? Să dai greș - însă acest eșec va veni cu câteva lecții importante care te vor ajuta tare mult în viitor.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri