Setari Cookie-uri

Sfatul Universului după care să te ghidezi în ultimele săptămâni ale anului 2020 în funcție de zodia ta

Află care este sfatul pe care ar trebui să îl iei în considerare în ultimele săptămâni ale anului 2020 în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut.

Leu - Nu îți pierde optimismul

Este o perioadă ușor dificilă, însă asta nu înseamnă că întreaga viață este. Nu îți pierde optimismul, în scurt timp lucrruile se vor așeza în favoarea ta și vei înțelege care a fost adevăratul motiv pentru care Universul te-a făcut să treci prin așa ceva.

Fecioara - Ai răbdare, soarele va răsări și pe strada ta

Furtuna aproape că a trecut, în scurt timp va răsări soarele pe strada ta. Între timp, privește puțîn la tot ce ai trăit până acum, analizează cum te-ai descurcat, învață-ți lecțiile și laudă-ți sufletul pentru câte a îndurat. Ai fost atât de puternică.

Horoscop Fecioara

Foto martinahavlikova84/Pixabay

Balanță - Cere ajutorul atunci când simți că nu mai poți

Citește și:

Nu le poți face pe toate - ține minte acest lucru. Și nu uita că nu ești singură. Te-ai aglomerat foarte mult pe toate planurile și simți că nu mai poți duce. Pentru a nu claca, ar fi bine să îți calci pe orgoliu și să ceri ajutorul. Oamenii dragi din viața ta vor fi acolo pentru tine.

Scorpion - Spune ce ai pe suflet

Oamenii nu vor înțelege ce se întâmplă cu tine dacă tu nu spui ce ai pe suflet; amintește-ți că nimeni nu poate citi gânduri. De aceea este important să fii sinceră și să spui ce ai pe suflet. Este momentul să fii deschisă și să îți arăți și partea vulnerabilă.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc