Setari Cookie-uri

Sfatul Universului după care să te ghidezi în ultimele săptămâni ale anului 2020 în funcție de zodia ta

Află care este sfatul pe care ar trebui să îl iei în considerare în ultimele săptămâni ale anului 2020 în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut.

Săgetător - Fă pace cu tot ce s-a întâmplat în trecut

Închide o dată pentru totdeauna acel capitol dureros și mergi mai departe cu viața ta. Fă pace cu tot ce s-a întâmplat în trecut, iartă oamenii care ți-au greșit și, cel mai important, iartă-te pe tine. Este momentul să trăiești pentru clipa prezentă.

Capricorn - Nu permite nimănui să îți spună cum să îți trăiești viața

Este momentul să preiei frâiele vieții tale și să începi să iei deciziile pe care tu le consideri potrivite pentru tine, care îți fac sufletul fericit. Chiar dacă primești sfaturi bune de la oamenii din jurul tău, de data aceasta alege cu inima.

Horoscop Capricorn

Foto: martinahavlikova84 /Pixabay

Vărsător - Fii tu însăți

Renunță la toate măștile pe care ți le-ai pus de teama de a nu fi rănită; este momentul să îți dezvălui adevărata identitate, să dărâmi zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale și să arăți cum este sufletul tău în realitate.

Citește și:

Pești - Acceptă greșelile făcute

Din greșeli învățăm cele mai importante lecții ale vieții noastre. Greșelile sunt cele care ne conturează, ne ajută să înțelegem cine suntem și să ne dăm seama de cât de puternici suntem. Așadar, acceptă greșelile făcute și mergi mai departe cu viața ta.

foto main: Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc