Setari Cookie-uri

Citatul KARMIC în noaptea de Revelion pentru fiecare zodie

Anul 2021 vine încărcat cu emoții și aduce în lume necesitatea evoluției spirituale. Fiecare zodie se va confrunta cu provocări în ceea ce privește redefinirea sinelui, înfruntarea unor schimbări majore în viață, luarea unor decizii care pot avea ecou pe termen lung. Vă invităm să descoperiți citatul karmic pentru fiecare zodie, menit să descifreze nevoile spirituale ce caracterizează seara de Revelion și întreaga lună ianuarie 2021.

Berbec

Nativii Berbec au nevoie să se bucure de prezent, să uite de neajunsurile trecutului și de grijile viitorului. Se pot conecta cu cei dragi, pot petrece mai mult timp alături de partenerul de viață, își pot rezerva o perioadă în fiecare zi în care să se joace cu copiii și așa mai departe.

Cuvintele care marchează începutul acestui an: conectare, iubire, bucurie.

Citatul karmic pentru începutul lui 2021:

Nu trăi în trecut, nu visa la viitor, ci concentrează-ți toate eforturile în prezent.” – Buddha

Taur

Ultimii ani au adus schimbări foarte mari în viața nativilor Taur, așadar nu ar fi de mirare dacă aceștia se pregătesc acum să încheie o etapă, poate chiar o criză. Astfel la începutul noului an nativii Taur vor avea nevoie de direcții clare în viață, privind atât viitorul apropiat, cât și cel îndepărtat. Vor simți nevoia să etapizeze unele planuri, astfel încât să mergă la sigur, către o țintă clară în tot ceea ce fac.

Citește și:

Cuvintele care marchează începutul acestui an: sinceritate, claritate, organizare.

Citatul karmic pentru începutul lui 2021:

Când știi exact ce valori ai în viață, poți lua foarte ușor decizii.” – Roy E. Disney

Gemeni

La începutul lui 2021 nativii Gemeni vor să facă ordine în relații, printre prieteni, chiar și cei care le stau alături de Revelion vor parcuge această evaluare a Gemenilor. Nativii caută prietenia adevărată și nu mai vor să investească timp și resurse în relații și prietenii care nu le aduc niciun beneficiu spiritual. Așadar, analizează atent oamenii din viața lor.

Cuvintele care marchează începutul acestui an: comunicare, prietenie sinceră, curățenie spirituală.

Citatul karmic pentru începutul lui 2021:

Citește și:

Poți afla mai multe despre o persoană prin ceea ce spune ea despre ceilalți decât prin ceea ce spun ceilalți despre ea.” – Audrey Hepburn

Rac

Nativii Rac vor prețui familia în 2021 mai mult ca oricând, relațiile cu partenerul de viață vor deveni mult mai strânse, profunde și puternice. Cei singuri pot descoperi marea iubire, iar toate valorile nativilor Rac se vor învârti în jurul vieții familiale și amoroase în 2021.

Cuvintele care marchează începutul acestui an: familie, cuplu, dragoste.

Citatul karmic pentru începutul lui 2021:

Nu merge în fața mea, e posibil să nu te urmez. Nu merge în spatele meu, e posibil să nu cunosc drumul. Mergi alături de mine și devino prietenul meu.” – Albert Camus

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc