Setari Cookie-uri

Citatul KARMIC în noaptea de Revelion pentru fiecare zodie

Anul 2021 vine încărcat cu emoții și aduce în lume necesitatea evoluției spirituale. Fiecare zodie se va confrunta cu provocări în ceea ce privește redefinirea sinelui, înfruntarea unor schimbări majore în viață, luarea unor decizii care pot avea ecou pe termen lung. Vă invităm să descoperiți citatul karmic pentru fiecare zodie, menit să descifreze nevoile spirituale ce caracterizează seara de Revelion și întreaga lună ianuarie 2021.

Săgetător

În ultimele luni ale lui 2020 viața nativilor Săgetător a fost tulburată de diverse evenimente care nu au depins de ei. În pragul lui 2021 nativii se pot simți bulversați și puși în fața situației de a lua unele decizii mai grele, de aceea au nevoie să fie sinceri cu ei înșiși și mai ales să treacă peste aparențe și să privească în viitor către ceea ce este cu adevărat important pentru ei.

Cuvintele care marchează începutul acestui an: sinceritate, adevăr, schimbare.

Citatul karmic pentru începutul lui 2021:

Nu vedem lucrurile așa cum sunt ele cu adevărat. Noi vedem lucrurile așa cum suntem noi cu adevărat.” – Anais Nin

Capricorn

Începutul lui 2021 le cere nativilor Capricorn unele decizii importante, care le vizează viitorul pe o perioadă mai lungă de timp. Au nevoie să privească în interiorul lor cu sinceritate și să se ghideze conform valorilor de viață personale.

Citește și:

Cuvintele care marchează începutul acestui an: intuiție, hotărâre, putere.

Citatul karmic pentru începutul lui 2021:

Ai curajul să îți asculți inima și intuiția. Ele știu deja ceea ce tu vrei să devii cu adevărat.” – Steve Jobs

Vărsător

Nativii Vărsător au trecut printr-un an atipic în 2020, ca o perioadă adolescentină plină de nedumeriri și nevoia de a se regăsi, reidentifica. Deși au realizat multe lucruri importante în trecutul lor, se simt acum ca la o a doua maturitate, fiind necesare unele schimbări, poate chiar radicale în viața lor. Au nevoie să își aleagă atent calea încă de la începutul lui 2021.

Cuvintele care marchează începutul acestui an: regăsire, schimbare, adaptare.

Citatul karmic pentru începutul lui 2021:

Citește și:

Visează la ceea ce îndrăznești să visezi. Mergi unde vrei să mergi. Fii ceea ce vrei să fii. Trăiește!” – Richard Bach

Pești

Viața nativilor Pești va fi tot mai blândă și mai liniștită în 2021, iar ei nu reușesc să își potolească ritmul în care s-au învățat până acum. Vor avea sentimente contradictorii, de euforie și tristețe totodată, astfel încât vor simți nevoia să își restabilească echilibrul interior.

Cuvintele care marchează începutul acestui an: calm, adaptare, control.

Citatul karmic pentru începutul lui 2021:

Eu sunt stăpânul destinului meu. Eu sunt căpitanul sufletului meu.” – William Ernest Henley

Poza articol: De la Billion Photos/ shutterstock.com

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc