Setari Cookie-uri

Citatul KARMIC în noaptea de Revelion pentru fiecare zodie

Anul 2021 vine încărcat cu emoții și aduce în lume necesitatea evoluției spirituale. Fiecare zodie se va confrunta cu provocări în ceea ce privește redefinirea sinelui, înfruntarea unor schimbări majore în viață, luarea unor decizii care pot avea ecou pe termen lung. Vă invităm să descoperiți citatul karmic pentru fiecare zodie, menit să descifreze nevoile spirituale ce caracterizează seara de Revelion și întreaga lună ianuarie 2021.

Leu

În Noul An nativii Leu vor dori să își redefinească direcțiile, să stabilească obiective clare pentru viitorul apropiat încă din primele zile ale lunii ianuarie, vor face planuri și vor dezvolta tabele astfel încât să aibă o proiecție cât mai clară asupra resurselor, investițiilor și deciziilor.

Cuvintele care marchează începutul acestui an: planificare, claritate, putere de decizie.

Citatul karmic pentru începutul lui 2021:

Dacă nu știi în ce port vrei să ajungi, niciun vânt nu este favorabil.” – Seneca

Fecioară

Anul 2021 începe cu o provocare pentru nativii Fecioară: ce ar fi dacă ați lăsa perfecționismul deoparte și v-ați antrena mai mult intuiția, lăsându-vă purtați de valurile vieții? Nativii Fecioară învață o lecție karmică în luna ianuarie 2021, aceea de a vedea întotdeauna întâi partea plină a paharului, partea bună din lucruri, de a interpreta problemele mai degrabă ca oportunități.

Citește și:

Cuvintele care marchează începutul acestui an: optimism, intuiție, viziune.

Citatul karmic pentru începutul lui 2021:

"Este de o mie de ori mai bine să fii optimist și să te înșeli, decât să fii pesimist și să ai dreptate.” - Jack Penn

Balanță

Începutul anului 2021 marchează o nouă etapă spirituală pentru nativii Balanță. În ultimii ani și-au găsit drumul în viață, și-au definit valorile și au investit în carieră și viața personală. Acum este rândul lor să dea mai departe, așadar se vor implica în activități care transmit un mesaj bun în lume, în proiecte educaționale, în campanii de donații

Cuvintele care marchează începutul acestui an: dăruire, iubire, evoluție.

Citatul karmic pentru începutul lui 2021:

Citește și:

Nu ai trăit cu adevărat până nu ai făcut ceva pentru cineva care nu te poate răsplăti.” – John Bunyan

Scorpion

La începutul lui 2021 nativii Scorpion vor dori să se bucure de prezent, de prieteni și familie, de tot ceea ce găsesc mai bun în viață și să uite complet de griji. Vor căuta distracție și amuzament, se vor înconjura de oameni valoroși pentru ei și dragostea va fi cea care le va dirija timpul.

Cuvintele care marchează începutul acestui an: distracție, iubire, inocență.

Citatul karmic pentru începutul lui 2021:

Oamenii fericiți au memorie scurtă și multe amintiri.” – Martin Page

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc