Setari Cookie-uri

Horoscop Februarie 2021: provocări la tot pasul și o imensă nevoie de iubire

Luna februarie 2021 vine încărcată cu provocări pe toate planurile vieții, dar mai ales în cel spiritual, emoțional și financiar. Descoperă ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Februarie 2021: Berbec

Nativii Berbec se bucură de momente romantice în luna februarie, căci relația de cuplu și familia ocupă loc fruntaș printre prioritățile lor. Au nevoie să se regăsească în relația lor, să consolidele zone slabe ale conexiunii cu partenerul și să comunice sincer toate dorințele lor.

Cei singuri nu se vor aventura într-o nouă relație, dorind ca mai întâi de toate să cunoască bine persoana care le stârnește interesul. Deși vor întâlni multe persoane noi, rămân rezervați în ceea ce privește viața intimă.

În carieră și la serviciu vor întâlni unele blocaje în fața cărora pot rămâne fără soluții, însă trebuie doar să lase timpul să treacă și lucrurile vor aluneca pe făgașul lor. Cu alte cuvinte nu este cazul să se streseze prea tare pentru ceea ce nu pot controla sau nu depinde de ei.

Citește și:

Horoscop Februarie 2021: Taur

Nativii Taur traversează mai degrabă o perioadă de introspecție, de analiză și redefinire a propriilor valori, a emoțiilor, reacțiilor și a direcțiilor. Așadar, în ceea ce privește cuplul, nativii vor analiza dacă relația în care se află sau la care aspiră le reprezintă cu adevărat nevoile, dacă mai rezonează în acest context emoțional și totodată constată ce ar putea face pentru a-și schimba în mai bine situația. Nu vor lua încă decizii radicale, dar strategia privind viața amoroasă va fi deja pusă la cale până la finalul lunii februarie.

În ceea ce privește cariera și locul de muncă, nativii Taur vor simți nevoia unor schimbări sau pot avea idei revoluționare. Niciuna din situații nu va fi ușor de pus în practică, așadar se vor simți în mijlocul unui blocaj. Recomandarea astrologului este să evite reacțiile impulsive.

Citește și:

horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie Foto: De la Gorbash Varvara/ shutterstock.com

Horoscop Februarie 2021: Gemeni

Nativii Gemeni sunt puși pe fapte mari în dragoste. Au poftă de aventură, de călătorii alături de persoana iubită, de seri romantice și surprize de neuitat. Așadar vor organiza plecări și momente frumoase pe care să le petreacă alături de partenerul de viață. Evenimentele au loc, în general, în afara rutinei, astfel că cei singuri vor fi atrași de persoane din alte culturi sau chiar alte țări.

În carieră nativii Gemeni se simt bine cu ceea ce fac sau mai degrabă în cazul lor se aplică celebrul „omul sfințește locul”. Reușesc să se organizeze eficient, să aibă rezultate minunate și să se facă remarcați.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc