Setari Cookie-uri

Horoscop Februarie 2021: provocări la tot pasul și o imensă nevoie de iubire

Luna februarie 2021 vine încărcată cu provocări pe toate planurile vieții, dar mai ales în cel spiritual, emoțional și financiar. Descoperă ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Februarie 2021: Capricorn

Nativii Capricorn vor fi tentați să facă o analiză sinceră a vieții de cuplu, astfel încât vor dori să înțeleagă dacă se mai regăsesc sau nu în actuala relație și caută să identifice posibile soluții de a revitaliza și reîntări legătura cu partenerul de viață. Este posibil să stârnească unele discuții aprinse, cu scopul de a găsi răspunsurile căutate.

Nativii singuri vor căuta o relație bazată mai degrabă pe aspecte practice decât emoționale, considerând că fără atracție și fără valori comune va fi mai greu pentru ei să gestioneze o nouă legatura amoroasă.

În plan profesional, nativii Capricorn sunt dispuși să își asume unele riscuri pentru câștiguri financiare mai mari. Chiar dacă sunt bine organizați și bugetul lor a fost suficient, totuși aceștia gândesc în perspectivă și caută soluții pentru venituri financiare mai mari pe termen lung.

Citește și:

horoscop februarie 2021 bani cariera dragoste cuplu sanatate Foto: De la Jorm S/ shutterstock.com

Horoscop Februarie 2021: Vărsător

În plan amoros, nativii Vărsător se concentrează pe revitalizarea relației și pe sporirea romantismului în cuplu. Astfel, comunică mai atent cu partenerul de viață, încearcă să îi înțeleagă emoțiile și nevoile, blocajele, să descifreze acele lucruri nespuse care stau între cei doi parteneri.

Nativii singuri nu se vor grăbi să se aventureze într-o legătură amoroasă, însă își doresc o relație profundă, un partener cu care să rezoneze spiritual.

La locul de muncă există tensiuni mai vechi, care se adună de câțiva ani și față de care nativii Vărsător simt nevoia să se elibereze. Fie este vorba despre dorința de a-și schimba cariera, fie pur și simplu își reevaluează posibilitățile în muncă, deși încă nu sunt dispuși să facă schimbări majore. Cu toate acestea, se gândesc serios la reorganizarea veniturilor și, probabil, la o afacere.

Citește și:

Horoscop Februarie 2021: Pești

Planul sentimental și spiritual este intens răscolit de tranzitele planetelor în luna februarie, astfel că nativii Pești vor căuta în primul rând să își aline sau vindece rănile interioare. Aceste aspecte se vor transpune și în viața de cuplu, unde pot să apară unele tensiuni. Partenerul traversează de asemenea o perioadă dificilă și poate cere suport din partea ntivilor Pești, astfel încât și responsabilitățile celor din urmă pot crește. Se pot instala blocaje emoționale, iar astrologii recomandă să nu se acționeze sub impulsivitate.

Nativii singuri nu se grăbesc să înceapă o relație, ci mai degrabă sunt concentrați pe dezvoltarea personală.

În planul carierei nativii se pot simți puțin dezorientați, dorind să reevalueze direcția în care merg pe plan profesional. Este posibil să fie nevoiți să facă unele schimbări radicale la locul de muncă, ceea ce îi îngrijorează, încercând să plănuiască foarte atent fiecare mișcare pe care o vor face în această perioadă. Pot să apară mai multe nemulțumiri la locul de muncă, iar nativii Pești vor avea nevoie să acționeze cu prudență.

Citește și:

Foto articol: De la Carlos Amarillo/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc