Setari Cookie-uri

Horoscop Februarie 2021: provocări la tot pasul și o imensă nevoie de iubire

Luna februarie 2021 vine încărcată cu provocări pe toate planurile vieții, dar mai ales în cel spiritual, emoțional și financiar. Descoperă ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Februarie 2021: Rac

Nativii Rac traversează o perioadă aglomerată și furtunoasă, care îi tulbură în mai multe planuri ale vieții. În sfera personală, se vor simți asaltați cu reproșuri și responsabilități venite din partea partenerului de viață, tocmai pentru că Racii au fost cei care au deschis anumite discuții delicate, cu scopul de a descoperi ce se află cu adevărat în spatele acelor subiecte. Își vor atinge scopul, căci vor afla toate adevărurile nespuse până atunci și vor putea evalua sincer relația în care se află.

În plan profesional, nativii par să caute alte surse de venit sau poate chiar un loc de muncă cu beneficii pe termen lung. Deși se vor ivi oportunități atractive, totuși nu se vor aventura după venituri pe termen scurt.

Citește și:

horoscop februarie 2021 Foto: De la Valery Rybakow/ shutterstock.com

Horoscop Februarie 2021: Leu

Luna februarie este plină de neprevăzut pentru nativii Leu. În viața personală se anunță evenimente importante care pot merge fie către ruptură și despărțire, fie către aprofundarea relației cu partenerul și trecerea către o nouă etapă în cuplu, cum ar fi mutarea împreună, căsătoria sau chiar conceperea unui copil. În tot cazul, Leii sunt foarte hotărâți, radicali și nu mai vor să treacă timpul fără ca ei să acționeze în direcția în care simt cu adevărat că merge relația lor.

Nativii singuri pot întâlni o persoană interesantă și se pot aventura într-o relație, fără să mai cântărească prea mult lucrurile, convinși că mai bine încercă decât să își imagineze scenarii și să ia decizii mânați mai degrabă de vise deșarte.

Citește și:

În plan profesional au loc mai multe schimbări de situație, nativii Leu fiind puși în fața unor decizii dificile. Vor ști să aleagă ceea ce este cel mai bine pentru ei și vor avea curajul să acționeze promt și ferm, astfel încât să nu lungeasca o situație care deja nu mai este potrivită pentru ei sau care nu le face plăcere. Așadar pot concedia oameni, își pot schimba locul de muncă, pot deschide o afacere sau pur și simplu sunt hotărâți să urmeze cursuri prin care își schimbă sau își aprofundează profesia.

Horoscop Februarie 2021: Fecioară

Nativii Fecioară vor hotărî să ia o pauză în luna februarie în ceea ce privește munca și afacerile, lăsând lucrurile să curgă de la sine, fără prea mare efort din partea acestora. Nici în relație nu se vor aventură în discuții periculoase, care să nască tensiuni, ci mai degrabă vor încerca să se axeze pe activitățile care sporesc romantismul și revitalizează emoțiile dintre parteneri.

Citește și:

Focusul nativilor Fecioară va fi pe sănătate și dezvoltare personală. Așadar este posibil să facă unele schimbări importante în stilul de viață, să adopte o dietă sănătoasă și să facă mai multă mișcare. Unii dintre nativi pot decide chiar să viziteze medicul pentru unele analize de rutină.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc