Setari Cookie-uri

Horoscop Februarie 2021: provocări la tot pasul și o imensă nevoie de iubire

Luna februarie 2021 vine încărcată cu provocări pe toate planurile vieții, dar mai ales în cel spiritual, emoțional și financiar. Descoperă ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Februarie 2021: Balanță

În plan amoros nativii Balanță au poftă de puțină adrenalină, așadar vor încerca să condimenteze relația de cuplu. Vor pune la cale mici surprize pentru partener, poate chiar mici excursii. Cei singuri se pot îndrăgosti nebunește și pot trăi clipe de neuitat, chiar dacă relația în care se vor aventura nu va fi neapărat una de durată, sunt deciși să trăiască clipa.

În plan profesional se pot ivi multe oportunități financiare și proiecte interesante mai ales în a doua jumătate a lunii februarie, iar nativii vor încerca să le accepte pe toate, de aici și riscul de suprasolicitare.

Încercați să faceți lucrurile pe rând și nu neglijați importanța somnului și a odihnei.

horoscop februarie 2021: previziuni pentru toate zodiile Foto: De la Bruce Rolff/ shutterstock.com

Citește și:

Horoscop Februarie 2021: Scorpion

În luna februarie nativii Scorpion simt nevoia să se ocupe de sufletul lor, de emoțiile interioare și de nevoile pe care le-au dezvoltat și nu le-au hrănit în ultimii ani.

În relație, în prima parte a lunii nativii Scorpion pot simți că pierd controlul, că lucrurile nu iau o cale neaprat bună, însă pot face eforturi să îndrepte lucrurile și să reaprindă flacăra iubii. De data aceasta eforturile trebuie să vină din partea lor.

Nativii singuri pot avea șansa să întâlnească o persoană interesantă în a două jumătate a lunii februarie, alături de care se poate naște o relație de dragoste romantică și profundă.

În plan profesional, astrele aduc noroc, creativitate și oportunități pentru nativii Scorpion. Așadar aceștia pot încheia noi contracte, pot dezvolta parteneriate fructuoase, pot deschide o afacere sau se pot face remarcați la locul de muncă.

Citește și:

Horoscop Februarie 2021: Săgetător

În luna februarie nativii Săgetător sunt zguduiți de emoții contradictorii, astfel că planul amoros poate avea de suferit dacă aceștia nu își stăpânesc impulsivitate și nu își aleg atent cuvintele. Cei implicați deja într-o relație pot încerca să comunice mai atent cu partenerul de viață, pentru a reuși să se facă înțeleși și să rezolve unele probleme rămase în tensiune încă de la finalul anului trecut.

Nativii singuri pot avea tendința să se reîntoarcă într-o fostă relație, însă este recomandat să acționeze cu prudență, căci pot face mai mult rău decât bine. Întreaga lună februarie este marcată de o instabilitate emoțională și o forfotă interioară, astfel că nativii pot face unele gafe.

Citește și:

În plan profesional, astrele aduc o notă de imprevizibil și instabilitate. Nativii se pot confrunta cu tot soiul de blocaje sau situații neprevăzute, însă talentați și muncitori cum sunt, vor reuși să traverseze cu bine această perioadă.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc