Setari Cookie-uri

Sezonul Peștilor a început. Intrăm în contact cu cele mai profunde sentimente ale noastre

Astrele pregătesc câte o surpriză pentru fiecare zodie în parte. Descoperă care este surpriza ta. 

Cu Soarele în tărâmul Peștilor, fiecare semn zodiacal va avea o oportunitate incredibilă în următoarea perioadă. Acest lucru va avea de-a face cu energia Universului care se revarsă asupra noastră, ajutându-ne să ne atingem cele mai profunde visuri. De asemenea, aceste săptămâni sunt bune pentru reflecție asupra trecutului și pentru folosirea creativității în exprimarea emoțiilor. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte:

Berbec

Berbecul este cunoscut pentru energia sa nemărginită. Însă în acest sezon al Peștilor ar trebui să încetinești puțin. Astrele încearcă să te convingă să pretiesti mai mult timpul pe care îl petreci tu timpul tău, să fii în conexiune cu stările, emoțiile și sentimentele tale.

Citește și:

Taur

Încearcă să nu fii buretele emoțional de data aceasta. Însă nu abandona oamenii din jurul tău. Folosește următoarele săptămâni pentru a deveni confindenta emoțiilor din grupul tău social. Nu este atât de ușor pe cât pare, știu. Însă conștientizarea sentimentelor celorlalți te va ajuta să îi înțelegi și să le înțelegi și problemele. Folosește acest as din mânecă pentru a întări și mai tare conexiunile cu cei din jur.

Gemeni

Traseul tău în carieră pare să fie mai aliniat ca niciodată; ești în lumina reflectoarelor și asta te bucură maxim. Următoarele săptămâni te vor ajuta să creezi o legătură foarte strânsă între sentimentele și responsabilitățile tale. Vei găsi mai multă profunzime în contribuțiile profesionale.

Citește și:

Rac

Vei ieși din zona de confort în acest sezon al Peștilor. Este un moment excelent pentru a urmări ceva mai semnificativ și a îți deschide sufletul către noi conexiuni - pe toate planurile. Ai încredere în tine, Universul este de partea ta.

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc