Setari Cookie-uri

Sezonul Peștilor a început. Intrăm în contact cu cele mai profunde sentimente ale noastre

Astrele pregătesc câte o surpriză pentru fiecare zodie în parte. Descoperă care este surpriza ta. 

Săgetător

Este momentul să te îndepărtezi de toate reflectoarele și să te concentrezi doar asupra ta. Ascultă-ți inima, ia decizii cu sufletul. Indiferent de ce spun oamenii din jurul tău, alege să te lași condusă de intuiție. Conectează-te emoțional cu mintea ta.

Capricorn

Sezonul Peștilor poate aduce de data aceasta foarte multe conversații pentru tine. Nu te lăsa copleșită de apeluri sau mesaje. Încearcă să fii umană, să simți cu adevărat - creează conexiuni reale cu oamenii din jurul tău. Însă, de asemenea, asigură-te că ai grijă și de emoțiile tale.

Vărsător

Ultimele săptămâni au fost destul de interesante pentru tine pentru că te-au ajutat să îți înțelegi identitatea. Cel mai probabil te simți mai prezentă ca niciodată în viața ta. Alege să păstrezi această conexiune specială pe care ai creat-o cu tine însăți și îndreaptă-ți atenția și către obiectivele tale.

Citește și:

Pești

La mulți ani, draga mea născută în zodia Pești. Sezonul tău te face să strălucești mai mult ca oricând. Ești sensibilă, creativă și ai o intuiție incredibilă. Acum, scoate aceste calități într-un loc unde lumea le poate vedea. Poți inspira oamenii să fie mai vulnerabili și mai empatici.

foto main Masterlevsha, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc