Setari Cookie-uri

Sezonul Peștilor a început. Intrăm în contact cu cele mai profunde sentimente ale noastre

Astrele pregătesc câte o surpriză pentru fiecare zodie în parte. Descoperă care este surpriza ta. 

Leu

Energia din acest sezon are legătură cu viața emoțională. Ai încredere în tine și în oamenii din jurul tău. De asemenea, ai ocazia să îți testezi cele mai adânci sentimente și emoții - mai ales față de o relație de care încă nu te-ai vindecat. Fii sinceră cu tine.

Fecioară

În sezonul Peștilor este posibil să fii provocată de către Univers să îți arăți adevărată față, să devii vulnerabilă. De această dată caută vindecarea în sufletul tău. Nu rezista energiei Peștilor și permite-i să îți înmoaie emoțiile. Împărtășește ceea ce simți.

Balanță

Restructurează-ți programul în această perioadă. Îndreaptă-ți atenția asupra ta. Învață să fii puțin egoistă, să te pui pe primul loc și să ai grijă de tine. Alege să fii blândă cu tine, ai trecut prin atât de multe. Ai nevoie să te vindeci.

Citește și:

Scorpion

Arta și romantismul vor face casă bună în următoarele săptămâni pentru tine. Încă de câteva zile cauți să creezi ceva din emoțiile tale; profită de această perioadă, ascultă-ți mai bine gândurile, întră în pasiunea ta și îndeplinește-ți visurile.

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc