Setari Cookie-uri

Echinocțiu de primăvară 2021, semnificație puternică pentru zodii: chemare la echilibru în toate planurile vieții

V-ați întrebat vreodată ce importanță are Echinocțiul în viața noastră, această perioadă din an în care ziua și noaptea devin egale? Nu în mod surprinzător, acest eveniment are o însemnătate bogată pentru oameni. De secole, aceștia au celebrat Echinocțiul indiferent de apartenența la diverse culturi ale lumii. Avem o legătură profundă cu acest moment din an și nu doar din punct de vedere simbolic, ci și energetic. Vă invităm să descoperiți cum va fi influențată fiecare zodie de acest eveniment astral ce are loc pe 20 martie, zi în care Soarele întră în Berbec.

Leu

Astrele vă îndeamnă să căutați echilibrul din sufletul vostru, să încercați să armonizați relațiile cu cei dragi și cu partenerul de viață. Am putea spune că perioada ce urmează este mai degrabă romantică pentru voi, presărată cu ieșiri și călătorii ce va ating spiritul de aventură. Din când în când vă recomandăm să vă focusați și pe carieră, căci veți avea tendința să o neglijați.

Fecioară

Este o perioadă care vă îndeamnă la relaxare, la răsfăț, la timp personal. Dacă până acum v-ați simțit trași într-un ritm pe care nu voi l-ați setat, acum aveți prolejul să domoliți lucrurile, să va găsiți echilibrul, calmul și armonia. Toate acestea vor avea ecou atât în viața profesională, pe care o veți organiza riguros pentru a evita haosul, cât și în viațapersonală, unde va regăsiți mai aproape de cei dragi, de partener și de familie.

Citește și:

echinoctiu de primavara previziuni astrale Foto: De la Valery Rybakow/shutterstock.com

Balanță

Energia acestei perioade este frumoasă, creativă, regenerativă. Veți simți că aveți puterea să faceți tot ce n-ați făcut până acum, deși v-ați propus, veți găsi soluții inovatoare la probleme curente și reușiți să vă dezvoltați armonios în plan profesional. În ceea ce privește viața sentimentală, căutați să vă distrați mai mult, să petreceți mai multă vreme alături de familie și de prieteni, simțind că așa vă echilibrați emoțiile și vă alungați grijile.

Scorpion

Nativii Scoprion sunt îndemnați să reflecteze mai mult asupra propriei persoane, propriei sănătăți. Așadar vor face îmbunătățiri în ceea ce privește stilul de viață, vor merge la medici sau terapeuți pentru a rezolva unele disconforturi cu care se confruntă de ceva vreme, vor căuta să aibă o dietă mai sănătoasă și să facă mai multă mișcare. Este posibil ca unii dintre aceștia să fie interesați și de schimbarea imaginii, dorind să arate mai bine, mai tineri ori se vor îndrepta spre dezvoltarea personală și vindecarea rănilor emoționale. Acești nativi fac un salt mare în ceea ce privește calitatea vieții începând cu această perioadă.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc