Setari Cookie-uri

Echinocțiu de primăvară 2021, semnificație puternică pentru zodii: chemare la echilibru în toate planurile vieții

V-ați întrebat vreodată ce importanță are Echinocțiul în viața noastră, această perioadă din an în care ziua și noaptea devin egale? Nu în mod surprinzător, acest eveniment are o însemnătate bogată pentru oameni. De secole, aceștia au celebrat Echinocțiul indiferent de apartenența la diverse culturi ale lumii. Avem o legătură profundă cu acest moment din an și nu doar din punct de vedere simbolic, ci și energetic. Vă invităm să descoperiți cum va fi influențată fiecare zodie de acest eveniment astral ce are loc pe 20 martie, zi în care Soarele întră în Berbec.

Săgetător

Următoarele săptămâni vin cu claritate în gânduri, dar și cu o criză emoțională. Simțiți nevoia unei schimbări, poate chiar intuiți care este aceea, dar trebuie să vă găsiți puterea interioară pentru a face primul pas în noua direcție. Cu cât scurtați perioada de decizie, cu atât vă va fi mai ușor. Lăsăți intuiția și adevărul să vă ghideze.

Capricorn

Echinocțiul de primăvară vine cu putere de muncă pentru nativii Capricorn, care se simt motivați și reușesc să își împlinească toate provocările profesionale. Nativii primesc energie astrală, vitalitate, astfel că au poftă de viață, de muncă, dar și de distracție totodată. Cei singuri au șanse mari să își găsească sufletul pereche, căci astrele le aduc noroc în dragoste.

Citește și:

Se recomandă prudență în ceea ce privește o minciună sau o bârfă, aceasta se poate întoarce împotriva voastră.

horoscop pentru fiecare zodie: echinoctiu de primavara 20 martie 2021 Foto: De la Valenty/ shutterstock.com

Vărsător

Nativii se bucură de o perioadă plină de energie și vești bune, fiind încurajați să profite de toate ocaziile care se ivesc. Unele aspecte par să se întâmple mai greu, nu vor primi toate răspunsurile, însă vor avea suficientă răbdare să treacă peste fiecare obstacol pe care îl întâlnesc. Pentru că nu reprezintă punctul lor forte în această perioadă, comunicarea le poate crea blocaje, de aceea recomandăm să nu vorbească mânați de impulsivitate, ci să dezbată cu calm și diplomație subiectele în contradictoriu.

Pești

Urmează o perioadă de asumare a responsabilităților. Pot exista griji legate de bani, de cheltuieli și proiecte de viitor pe care nu le veți putea amâna. Plănuiți cum să obțineți finanțe suplimentare și totodată cum să economisiți, pentru a vă putea finaliza planurile în timpul propus. Cei dragi și partenerul de viață va susțin în tot ceea ce faceți, iar astrele vă aduc norocul necesar pentru reușită.

Citește și:

Foto articol: De la Oksana Sozdai_krasotu/shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc