Setari Cookie-uri

Luna aprilie vine să ne învețe puterea iubirii adevărate. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte 

Luna aprilie este însoțită de o energie divină, de mare putere, care ne va proteja de tot ce este rău, oferindu-ne armonie și vindecare. Următoarea perioadă este una ideală pentru a recunoaște și a îmbrățișa schimbările, a modifica prioritățile din viața noastră și a învăța puterea iubirii adevărate. 

Luna aprilie susține echilibrul dintre trecut și viitor, vechi și nou, frumusețe și urât. Trebuie să profităm de săptămânile pe care le avem în față pentru a înțelege mai bine ce trebuie să rămână în spate și ce trebuie luat cu noi.

Iată sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Berbec

Deciziile pe care le iei în această perioadă vor avea o influență foarte mare asupra lucrurilor ce vor urma. Gândește-te foarte bine înainte de a face schimbările pe care ți le dorești. Dacă simți că te ajută, discută cu o persoană de încredere.

Taur

Luna aprilie este luna ta, dragă Taur. Pregătește-te pentru că vei avea parte de o perioadă absolut minunată, ce îți va aduce doar bucurii. Nu-ți fie teamă să spui ceea ce simți și să trăiești din toată inima ceea ce trăiești acum. Nu este un vis, aceasta este viața ta.

Citește și:

Gemeni

Acesta este cel mai bun moment pentru a îndrăzni să faci acele schimbări importante pe plan profesional. Ai încredere în tine și mergi în continuare pe drumul pe care l-ai început. Analizează cu mare atenție situația înainte de a lua decizii finale.

Rac

Fă pace cu trecutul. Învață lecțiile și nu te mai ascunde după măști; simte tot ce trebuie să simți, toate emoțiile și sentimentele din sufletul tău, astfel încât să te poți vindeca cu adevărat și să mergi mai departe cu viața ta.

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc