Setari Cookie-uri

Luna aprilie vine să ne învețe puterea iubirii adevărate. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte 

Luna aprilie este însoțită de o energie divină, de mare putere, care ne va proteja de tot ce este rău, oferindu-ne armonie și vindecare. Următoarea perioadă este una ideală pentru a recunoaște și a îmbrățișa schimbările, a modifica prioritățile din viața noastră și a învăța puterea iubirii adevărate. 

Leu

Învață să accepți oamenii pentru ceea ce sunt și să nu încerci să îi mai schimbi. Chiar dacă tu le vrei binele, permite-le lor să își dea seama ce este bun pentru ei și de ce au nevoie cu adevărat în viață.

Fecioară

Indiferent de cât de dificil este drumul pe care mergi acum, nu te da bătută. Ai răbdare și luptă pentru ceea ce îți dorești. Ești mai aproape decât crezi de primele rezultate care îți vor bucura sufletul și inima.

Balanță

Înțelege că fiecare lucru care se întâmplă, se întâmplă cu un scop. Destinul îți este scris, așa că încearcă să te relaxezi și să nu mai lupți împotriva divinității. Fă un pas în spate și permite-i Universului să îți arate drumul pe care trebuie să mergi.

Citește și:

Scorpion

Dacă vrei că lucrurile să se întâmple așa cum visezi, trebuie să faci un pas uriaș și să ieși din zona de confort. Ia decizii bazate doar pe intuiție și nu te mai lasă condusă sau influențată de ce zic oamenii din jurul tău.

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc