Setari Cookie-uri

Luna aprilie vine să ne învețe puterea iubirii adevărate. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte 

Luna aprilie este însoțită de o energie divină, de mare putere, care ne va proteja de tot ce este rău, oferindu-ne armonie și vindecare. Următoarea perioadă este una ideală pentru a recunoaște și a îmbrățișa schimbările, a modifica prioritățile din viața noastră și a învăța puterea iubirii adevărate. 

Săgetător

Dărâmă zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale de teamă de a nu mai fi rănită și permite să fii vulnerabilă. Permite oamenilor să te iubească necondiționat. Permite-i sufletului tău să fie din nou fericit. Meriți tot ce este mai bun.

Capricorn

Este momentul să ierți oamenii care ți-au greșit. Nu pentru că ei ar merita iertarea, ci pentru că tu trebuie să mergi mai departe cu viața ta. Nu rămâne ancorată în trecut. Nu permite să ai în inima frustrări și durere.

Vărsător

Să nu îți fie teamă de schimbări. Să nu îți fie teamă să ieși din zona de confort. Lupta mai mult pentru ceea ce îți dorești. Ai încredere în tine pentru că ești pe drumul cel bun.

Pești

Nimic nu te poate opri în momentul în care realizezi cât ești de puternică. Nu te mai speria de fiecare lucru mărunt care nu se întâmplă așa cum îți dorești tu. Adună-ți curajul și luptă cu toată inima ta pentru un viitor așa cum îți dorești.

Citește și:

foto main Iaroslava Daragan, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc