Setari Cookie-uri

Soare și Mercur în Taur pe 19 Aprilie 2021: timp pentru odihnă, ordine în gânduri și planuri de succes

Pe 19 aprilie 2021 Soarele își inițiază tranzitul în Taur, iar Mercur pătrunde în regiunea astrologică a Taurului, ceea ce va aduce influențe puternice în viețile noastre, cu ecou pentru câteva săptămâni. Citiți la ce se pot aspeta zodiile din 19 aprilie 2021.

Când Mercur este în Taur

Când Mercur este în Taur, mintea noastră funcționează poate mai lent, dar temeinic. Suntem mai puțin vocali, însă mai calculați și ordonați, mai puțin haotici și cumva, mai focusați și hotărâți. Căutam mai degrabă scopul practic în alegerile noastre și ne lăsăm mai mult ghidați de minte.

Mercur în Taur promovează abilitățile practice, perseverența, concentrarea atenției spre scop.

Când Soarele este în Taur

Potrivit astrologiei, Taurul este un semn de pământ, iar Soarele accentuează trăsăturile specifice acestei zodii, cum ar fi determinarea, hotărârea (până la încăpățânare).

Soarele reprezintă originalitatea cuiva și ne îndeamnă să ne redescoperim, să lăsăm măștile deoparte și să fim ceea ce suntem cu adevărat.

Citește și:

ce semnifica Soarele in Taur Foto: Viacheslav Lopatin/shutterstock.com

Soare-Mercur în Taur pe 19 Aprilie 2021: influențe pentru fiecare zodie

Berbec

Veți simți nevoia să mai domoliți ritmul alert în care ați muncit în ultima vreme și să vă orientați atenția mai mult către ceea ce este cel mai important pentru voi: poate un proiect personal, un anumit parteneriat sau un plan de afaceri pe viitor. Cu cât lucrați mai focusat, cu atât veți avea rezultate mai bune și mai rapide.

Taur

Vă veți retrage puțin mintea din activitățile curente și să veți gândi mai degrabă la sensul vostru în viață, la ceea ce ați dori cu adevărat să faceți și sunteți dispuși să analizați atent șansele de reușită pe care le aveți. V-ați propus ca, încet-încet, să vă îndreptați spre meseria care vă aduce fericire și împlinire.

Citește și:

Gemeni

Veți avea tendința să faceți alageri din grabă sau din încăpățânare, de aceea este recomandat ca în această perioadă să încercați să vă dați timp, să nu vă grăbiți, să ascultați cu luare-aminte sfaturile persoanelor în care aveți încredere.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc