Setari Cookie-uri

Soare și Mercur în Taur pe 19 Aprilie 2021: timp pentru odihnă, ordine în gânduri și planuri de succes

Pe 19 aprilie 2021 Soarele își inițiază tranzitul în Taur, iar Mercur pătrunde în regiunea astrologică a Taurului, ceea ce va aduce influențe puternice în viețile noastre, cu ecou pentru câteva săptămâni. Citiți la ce se pot aspeta zodiile din 19 aprilie 2021.

Săgetător

Sunteți dispuși să renunțați la sacrificiile pe care le făceați în unele relații, căutând în special să vă puneți pe voi pe primul loc. Aveți unele lucruri ramase nerezolvate și v-ați propus să nu mai amânați nimic. În schimb, sunteți hotărât să vă faceți și propriile pofte, să vă acordați timp pentru hobby-urile voastre și să investiți mai mult în propria persoană.

Capricorn

Este posibil să luați unele decizii importante, în special de renunțare sau continuare a unor relații sau parteneriate. Fie vă gândiți daca mai rămâneți la locul actual de muncă sau nu, fie este vorba despre continuarea relației de dragoste în care sunteți implicați. Veți putea gândi limpede și veți reuși să faceți cea mai buna alegere.

Citește și:

Vărsător

Sunteți hotărâți să descurcați nodurile din viața voastră, legate în special de modul în care evoluează (lent am putea spune sau incert) unele aspecte cu care vă confruntați de ceva timp. Fie este vorba despre schimbarea carierei, fie de acte, moșteniri sau vânzări de bunuri. În tot cazul, sunteți hotărați să rezolvați toate restanțele și să nu mai amânați nimic.

19 aprilie 2021 previziuni astrale zodia pesti Foto: Africa Studio/shutterstock.com

Pești

Constatați că aveți nevoie de ajutorul celor din jur, iar o comunicare mai buna vă ajuta să primiți ajutorul acestora. De asemenea, este timpul să vă uitați mai atent spre sănătatea voastră și să faceți câteva schimbări în bine. Puteți alege să adoptați o dieta mai sănătoasă, să faceți mai multa mișcare sau chiar să vă preocupați de unele afecțiuni pe care le-ați cam neglijat în ultimele luni sau ani de zile.

Citește și:

Foto articol: SHAKHOV/shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc