Setari Cookie-uri

Soare și Mercur în Taur pe 19 Aprilie 2021: timp pentru odihnă, ordine în gânduri și planuri de succes

Pe 19 aprilie 2021 Soarele își inițiază tranzitul în Taur, iar Mercur pătrunde în regiunea astrologică a Taurului, ceea ce va aduce influențe puternice în viețile noastre, cu ecou pentru câteva săptămâni. Citiți la ce se pot aspeta zodiile din 19 aprilie 2021.

Rac

Simțiți nevoia să vă organizați munca astfel încât să nu vă depășiți orele legale de lucru. Doriți să aveți mai mult timp pentru voi și cei dragi, așadar sunteți dispuși să găsiți soluții care să vă vina în ajutor. În plan personal, aveți nevoie de mai multa odihnă, iar un concediu ar veni la fix pentru a vă reîncarcă bateriile.

Leu

Doriți să puneți în practică planuri mai vechi ce vă pot aduce câștiguri financiare suplimentare, peste cele obișnuite. Daca aveți o afacere, veți dori să vă extindeți într-o noua zonă, fie cu vânzările, fie cu proiectul. Astrele vă susțin în evaluările și planurile financiare pe care le faceți, iar cei harnici vor avea de câștigat.

19 aprilie 2021 previziuni astrale zodia leu Foto: ladyphoto/shutterstock.com

Citește și:

Fecioară

Iți propui să iți organizezi mai bine timpul liber, să te bucuri mai mult de viață, poate chiar să faci schimbări în rutina zilnică, mergând către un stil de viață mai sănătos. Este posibil să iți dorești să urmezi cursuri de perfecționare într-un domeniu.

Balanță

Vei avea prilejul să finalizezi un plan la care muncești de ceva timp. Acum informațiile se clarifică, sunt complete și în sfârșit le poți organiza într-o formă coerentă, obținând rezultatul pe care îl căutai. Cu puțin noroc, poate chiar reușești să monetizezi acest plan și să obții, pe viitor, noi câștiguri.

Scorpion

Vă hotărați să vă exprimați nemulțumirile către șefii voștri, strângând argumente, dar totodată venind cu soluții, ca profesioniști ce sunteți. Este posibil chiar să fiți avansați în cariera sau să fiți mutați pe alte responsabilități. În viața de familie veți reuși să vă organizați timpul astfel încât să vă bucurați mai mult de prezența celor dragi.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc