Setari Cookie-uri

Horoscopul INIMII: ce karmă ai în dragoste în funcție de zodia în care te-ai născut

Karma în dragoste reprezintă, ca o descriere metaforică, provocările pe care noi trebuie să le echilibrăm, să le depășim și să le modelăm ca în viața noastră să pătrundă armonia. Karma dragostei este ceea ce avem de vindecat în inimile noastre, dar totodată ne oferă și lecțiile în iubire pe care avem nevoie să le asimilăm, pentru a găsi fericirea și a aduce armonia în viața noastră.

Horoscop Rac: Ce karmă ai în iubire

În dragoste, nativii Rac au de învins complexul firii practice. Prin natura lor, sunt firi orientate către familie, valorile acesteia sunt importante pentru ei, nu se dau în lături de a face eforturi în a-și susține partenerul, însă au două lecții importante de învățat: să respecte nevoile acestuia (chiar dacă pentru nativul Rac nu par importante și prioritare) și să își găsească rolul în cuplu, dincolo de cariera lor. Este posibil ca nativii să nu se simtă în cuplu suficient de realizați ca și carieră, suficient de practici, poate li se pare că nu câștigă suficient de mult, nu investesc la capacitatea maximă și tot așa, acest complex al firii practice pe care va trebui să îl depășească pentru a reuși să se simtă integrat și acceptat în cuplu.

Citește și:

Nativii Rac au în general pretenții mari de la propria persoană, însă viață mai este și despre a o trăi, pur și simplu!

horscopul dragostei: karma in iubire a zodiilor Foto: ladyphoto/shutterstock.com

Horoscop Leu: Ce karmă ai în iubire

Mai mult decât Taurul, purtând aceeași karma în dragoste, nativul Leu tinde să caute un partener care să îl aprecieze poate dincolo de valoarea sa, să îl scoată în evidență, un partener cu care să se mândrească prin ceva.

Însă dragostea nu caută laudă, ci potrivire intimă, sufletească și spirituală, completare și dedicare. Lecțiile pe care trebuie să le învețe nativul Leu în dragoste se referă la evitarea de a se lăsa conduși de orgoliu, la acționarea prin sinceritate profundă, la căutarea adevărului interior. Atunci când Leul nu va mai căuta poate faima sau partea financiară în relații și când va evita să își impună toate părerile, acceptând că toți suntem diferiți și, așadar, uneori avem o viziune diferită, vor găsi echilibrul interior și armonia în relații.

Citește și:

Horoscop Fecioară: Ce karmă ai în iubire

Karma ignoranței în cazul nativilor Fecioară nu face referire la partener, ci la propria persoană. Ei au nevoie să își valorifice sincer viața și potențialul, să învețe să ia decizii pentru doi și nu doar pentru ei și mai ales să învețe să îi transmită și partenerului gândurile și deciiziile lor. Adesea ignoranța aceasta se referă la modul în care își valorifica propriile emoții și decizii.

De exemplu pot alege să facă o investitite, dar nu se confruntă și cu partenerul de viață, sau vor să își schimbe jobul fără a pune în alertă și partenerul, care are niște așteptări. Sau pot să meargă spre cealalată extremă, de a da totul în relație, de a fi martirul în dragoste, ignorându-și valorile și nevoile interioare. Karma lor constă în a învăța să trăiască dual, să nu se pună pe ei pe locul doi și totodată să îi comunice partenerului tot ceea ce poate avea ecou asupra cuplului.

Citește și:

De asemenea, atunci când au idei conservatoare, vor trebui să învețe să ofere spațiu partenerului, însă fără a renunta neapărat la valorile personale. Fecioarele au un drum karmic în iubire tipic zodiei lor, cumva ca o excepție în zodiac, au nevoie întâi să se descopere și să se iubească pe ei, să respecte valorile materiale totodată și abia apoi își pot găsi echilibrul în cuplu.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc