Setari Cookie-uri

Horoscopul INIMII: ce karmă ai în dragoste în funcție de zodia în care te-ai născut

Karma în dragoste reprezintă, ca o descriere metaforică, provocările pe care noi trebuie să le echilibrăm, să le depășim și să le modelăm ca în viața noastră să pătrundă armonia. Karma dragostei este ceea ce avem de vindecat în inimile noastre, dar totodată ne oferă și lecțiile în iubire pe care avem nevoie să le asimilăm, pentru a găsi fericirea și a aduce armonia în viața noastră.

Horoscop Capricorn: Ce karmă ai în iubire

Nativii Capricorn au de învățat lecția aprecierii în iubire. Este posibil să simtă involuntar tendința de a minimaliza capacitățile intelectuale ale partenerului, de a simți fără voința lor invidie când celălalt prezintă reușite majore, poate o tendință de a-l limita, de a-i tăia aripile.

În acest context, karma în dragoste pentru nativii Capricorn vine cu provocarea ca aceștia să învețe să își aprecieze cu adevărat partenerul, să îi ofere complimente și cuvinte de laudă, să găsească în acesta un model în anumite privințe. Când va întâlni o astfel de persoană, iubirea își va găși loc și relația lor va deveni una frumoasă și armonioasă.

Citește și:

horoscop karma in iubire capricorn Foto: ivgaphotographer/ shutterstock.com

Horoscop Vărsător: Ce karmă ai în iubire

Nativii Vărsător au nevoie de libertate, pe care să o manifeste în idei și în munca lor. Au nevoie de un partener care să îi susțină în special moral, care să îi accepte, să îi înțeleagă și mai ales să îi aștepte, căci, în general, sunt oameni destul de ocupați sau care funcționează după un ritm atipic.

Așadar partenerul ideal pentru ei este cel care apreciază valorile umane, care este sincer și loial, care crede în puterea familiei și în bunătatea umană. Lecția pe care o au de învățat în privința iubirii se referă de fapt la descoperirea propriilor direcții, trebuie să afle cu sinceritate cine sunt ei și ce vor să facă mai departe. Când își găsesc echilibrul, sunt pregătiți să întâlnească iubirea în viața lor. În general, acești nativi ajung târziu la căsătorie, drumul lor având, așa cum am mai zis, un ritm altfel.

Citește și:

Horoscop Pești: Ce karmă ai în iubire

Nativul Pești are nevoie să învețe să fie aproape de partener, prezent cu toată ființa să lângă acesta, are nevoie să învețe lecția comunicării prin care să aibă curajul să spună ce simte și să o facă într-o manieră blândă, dulce, ca atunci când înveți cu dragoste un copil.

Nativii Pești au o viziune aparte asupra lumii, adesea ne poate părea diferită sau incorectă, dar când ascultăm argumentele constatăm că nu le putem nega. În felul lor mai greu de înțeles, ei au dreptate, iar în cuplu au nevoie să invingă două direcții ale karmei: aceea a ignoranței nevoilor celui drag și aceea a puterii de exprimare. Astfel, vor fi pregătiți să întâlnească sufletul pereche și să construiască o relație bazată pe dragoste adevărată, o relație matură, puternică, armonioasă.

Citește și:

Sursa foto: FMonkey Photo, lvl27art/shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc