Setari Cookie-uri

Horoscopul INIMII: ce karmă ai în dragoste în funcție de zodia în care te-ai născut

Karma în dragoste reprezintă, ca o descriere metaforică, provocările pe care noi trebuie să le echilibrăm, să le depășim și să le modelăm ca în viața noastră să pătrundă armonia. Karma dragostei este ceea ce avem de vindecat în inimile noastre, dar totodată ne oferă și lecțiile în iubire pe care avem nevoie să le asimilăm, pentru a găsi fericirea și a aduce armonia în viața noastră.

Horoscop Balanță: Ce karmă ai în iubire

Nativii Balanță au de învins o karma a gresivității, care este declanșată mai degrabă de comunicare, cumva de partea aparentă a lucrurilor sau de estetica lor. Așadar nativii Balanță se pot simți jigniți și atunci când nu sunt, însă ei interpretează lucrurile ca și când cei din jur nu îi apreciază suficient, nu îi văd la adevărata lor valoare, ca și când au gânduri ascunse sau îi consideră inferiori din anumite puncte de vedere. În astrologie, aceasta este karma în iubire pe care trebuie să o învingă, aceea a comunicării. Învață lecțiile gândirii pozitive, dar și autovalorificării, astfel încât părerea celuilalt să nu mai reprezinte cel mai important aspect care le ghidează deciziile sau acțiunile.

Citește și:

Au nevoie să își învețe să își urmeze sufletul dincolo de „gura” celorlalți. Vor întâlni sufletul pereche atunci când vor caută în primul rând iubire, respect, dăruire, independență și mai puțin valori „estetice”, oameni cu venituri financiare bune sau care sunt „cineva” în societate. Nevoile profunde ale nativului Balanță nu sunt materiale, ci spirituale. Au nevoie să descopere un suflet frumos și puternic pentru a-și echilibra karma în dragoste.

horoscopul iubirii: karma in dragoste pentru fiecare zodie Foto: IVASHstudio/ shutterstock.com

Horoscop Scorpion: Ce karmă ai în iubire

În iubire, nativii Scorpion au de învățat lecția libertății. Este recomandat să le ofere partenerilor mai multă libertate, dar la baza acestei libertăți stă, de fapt, încrederea.

Citește și:

Ceea ce au ei de clădit este încrederea în ei înșiși, în relație, în partener, asumându-și riscul de a pierde și de a fi rănit, asumându-și faptul că nimic nu este sigur pe lumea aceasta, iar oamenii se pot schimba indiferent de ei, că nu pot avea control asupra celorlalți, dar datoria lor este să ofere spațiu, încredere și respect partenerului, încercând totodată să aducă bucurii și emoții pozitive în relațiile pe care le construiesc.

Horoscop Săgetător: Ce karmă ai în iubire

Nativii Săgetător fac multe promisiuni în relații, dar din păcate le uită sau nu le onorează pe toate. Și aceasta nu se întâmplă din rea voință, ci din pricina faptului că au tendința să fie prea visători și mai puțin organizați sau practici. Pentru a învinge karma iubirii, lecția pe care aceștia o învață este cea a sincerității: a sincerității în promisiuni, a sincerității față de ceea ce își doresc cu adevărat, a sincerității privind limitele pe care le au în viață. Astfel pot evalua corect până unde pot merge și ceea ce pot construi cu adevărat într-un cuplu.

Citește și:

Chiar dacă este mai puțin decât visează, este ceea ce pot realiza cu adevărat, fără a se pierde în vise și a nu realiza nimic, de fapt, dezamăgindu-și partenerul de viață. Atunci când devin sinceri față de ei înșiși și când devin practici și organizați cu privire la realizările lor, pot construi o relație armonioasă, își pot întâlni sufletul pereche și pot atinge dragostea adevărată.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc