Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii august pentru toate zodiile. Nu mai luptăm cu morile de vânt, ne adaptăm schimbărilor și ne continuăm viața

Pășim în luna august cu o dorință incredibilă de a trăi fiecare moment la intensitate maximă. Soarele va străluci mai puternic ca niciodată în neînfricatul Leu, ceea ce înseamnă că această lună va fi una pe care nu vom dori să o ratăm. 

Leul este un semn plin de căldură, creativitate și pasiune, iar următoarea perioadă va fi una foarte interesantă pentru majoritatea zodiilor deoarece vom prelua stările acestei zodii pentru a ne bucura de viață mai mult ca oricând. De pe 23 august, când Soarele se va muta în zodia Fecioară, vom putea experimenta o energie mai practica și mai responsabilă - vom lua scânteile din sezonul Leului și le vom canaliza în planuri concrete de acțiune.

Citește mai jos pentu a afla ce ți-au pregătit astrele pentru luna august 2021 în funcție de zodia în care te-ai născut:

Berbec: Horoscop august 2021

Draga mea născută în zodia Berbec, ești pregătită pentru una dintre cele mai speciale luni ale anului pentu tine? August pare să fie o lună plină de evenimente frumoase și importante pentru tine, așa că asigură-te că îți faci timp să te bucuri cu adevărat de tot ce urmează să se întâmple.

Citește și:

Pe plan profesional astrele aduc câteva schimbări importante ce te vor determina să ieși din zona de confort și să înveți lucruri noi. Evoluezi mai mult că oricând, înveți lucruri noi și te bucuri de beneficii financiare incredibile.

Taur: Horoscop august 2021

Lucruri incredibile urmează să ți se întâmple și ție, draga mea născută în zodia Taur. Credeai că Universul a uitat de tine? Nici vorba! Acum începe să își pună în aplicare planul pe care îl pregătea pentru tine. Totul poate fi copleșitor, motiv pentru care ar fi bine să încerci să faci un pas în spate și să îi permiți divinității să îți arate care este destinul tău.

Pe plan sentimental, te simți în sfârșit acasă. Cineva a readus liniștea în viața ta, iar pentru asta îi vei fi veșnic recunoscătoare. Scapă de bariere, dărâmă zidurile construite în jurul inimii tale și învață să iubești cu adevărat.

Citește și:

Gemeni: Horoscop august 2021

Luna august pare să fie o perioadă foarte interesantă pentru tine. Este posibil să renunți la toate bagajele emoționale, la vechile obiceiuri greșite și la orice sentimente neplăcute persistente din trecut pentru a putea continua cu viața ta.

Universul îți este alături și te sprijină pe drumul pe care începi să mergi. Este ceva nou și pentru tine, însă crede-mă că va fi unul cu adevărat special. Bucură-te de călătorie, nu te mai concentra pe destinație.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc