Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii august pentru toate zodiile. Nu mai luptăm cu morile de vânt, ne adaptăm schimbărilor și ne continuăm viața

Pășim în luna august cu o dorință incredibilă de a trăi fiecare moment la intensitate maximă. Soarele va străluci mai puternic ca niciodată în neînfricatul Leu, ceea ce înseamnă că această lună va fi una pe care nu vom dori să o ratăm. 

Capricorn: Horoscop august 2021

Ești pregătită pentru un august de poveste? Universul te încurajează să renunți la orice dorință de a investiga prea profund trecutul și să îi permiți inimii să se vindece astfel încât să închidă definitiv acea ușă dureroasă.

În momentul prezent se poate reinstala liniștea. Oamenii din jurul tău îți sunt alături și te ajută să mergi mai departe cu viața ta, să apreciezi din nou frumusețea lucrurilor mărunte și să trăiești simplu. Sufletul tău tânjește după fericirea adevărată.

Vărsător: Horoscop august 2021

Energia ta este la cote maxime în luna august, draga mea născută în zodia Vărsător. Astrele aduc în prim plan câteva dintre cele mai bune calități ale tale în aceste săptămâni care uemeaza. Este posibil să te simți mai independentă, mai creativă și mai pregătită ca niciodată de schimbări.

Citește și:

Ai încredere în intuiție și te lași condusă de sufletul tău. Nu mai permiți nimănui să îți spună cum să îți trăieșți viața. Deciziile pe care le iei îți aduc fericirea după care tânjești de atât de mult timp.

Pești: Horoscop august 2021

În luna august Universul vrea să înveți arta răbdării pe plan profesional; va trebui să îți amintești importanța răbdării și să încerci să te bucuri mai mult de drumul pe care îl parcurgi în această perioadă, de tot ce înveți, și mai puțin de rezultate.

Pe plan personal, îți dai seama că trebuie să faci câteva schimbări în relația cu oamenii din jurul tău. În ultima perioadă i-ai neglijat, iar acum este momentul să te revansezi față de ei și să le demonstrezi că sunt importanți pentru tine.

Citește și:

foto main Anton27, Shutterstock


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc