Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii august pentru toate zodiile. Nu mai luptăm cu morile de vânt, ne adaptăm schimbărilor și ne continuăm viața

Pășim în luna august cu o dorință incredibilă de a trăi fiecare moment la intensitate maximă. Soarele va străluci mai puternic ca niciodată în neînfricatul Leu, ceea ce înseamnă că această lună va fi una pe care nu vom dori să o ratăm. 

Rac: Horoscop august 2021

Ești pregătită pentru schimbări importante în ceea ce privește viața personală. Universul îți spune că este timpul să faci pasul cel mare și îți propune să creezi fundații semnificative, incitante și de lungă durată pentru tine - mai ales atunci când vine vorba de iubire și de conexiunile cu membrii familiei și prietenii apropiați.

Pe plan profesional, lucrurile evoluează de la sine, ție nu îți rămâne decât să continui ceea ce faci pentru că te descurci de minune și să te bucuri de beneficiile financiare venite de pe urma muncii tale.

Leu: Horoscop august 2021

Simți că nu prea ai energie în această perioadă? Odată cu trecerea de la iulie la august este posibil să simți că nu mai ești creativă și că nici nu mai găsești putere să ieși din zona de confort și să încerci lucruri noi pe plan profesional. Ai răbdare, totuși, este un început de lună mai dificil pentru tine, însă în scurt timp lucrurile vor reveni la normal.

Citește și:

Între timp, concentrează-te pe acele taskuri pe care până acum le-ai tot amânat. Ai ocazia să le rezolvi și, implicit, să închei proiecte serioase ce îți vor aduce câteva bonusuri majore.

Fecioară: Horoscop august 2021

În luna august Universul îți cere să ai credință. Urmează o perioadă plină de noroc pentru tine, însă înainte de această vei fi nevoită să treci printr-o serie de provocări destul de grele. Nu rămâne prinsă în ce se întâmplă, lasă-te purtată de val și continuă-ți drumul pentru că în scurt timp vei putea vedea și luminița de la capătul tunelului.

De asemenea, ar fi cazul să înveți să ai mai multă grijă de tine, să te iubești, să dai dovadă de egoism și să încerci să te pui pe primul loc.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc