Setari Cookie-uri

Horoscopul Triburilor De Suflete: Ce zodii te ajută să îți achiți datoriile karmice

Nu este întâmplător că ne naștem într-un anumit semn zodiacal. Se spune că fiecare suflet se găsește pe o treaptă evolutivă spirituală și poartă cu sine datoriile karmice ale vieților anterioare. Datoriile karmice sunt greu de dus și greu de rezolvat, dar anumite persoane, din anumite zodii, ne pot veni în ajutor. Descoperă Horoscopul Triburilor de Suflete și care sunt acele zodii care te ajută să îți achiți datoriile karmice.

Datoriile karmice ale Berbecilor

În această viață, aceste suflete s-au născut în zodia Berbecului tocmai pentru a reuși să găsească echilibru între datorie și libertate, între supunere și independența, între curaj și teama salvatoare, între diplomație și prea multă deschidere.

Dacă în trecut au fost suflete supuse, lăsând prea mult de la ei pentru satisfacerea celorlalți, acum au curaj și devin firi independente.

În tribul lor de suflete se află două zodii care îi ajută la îndeplinirea datoriilor karmice, cu care leagă prietenii din care vor avea multe lecții de învățat: Capricorn și Balanță.

horoscopul triburilor de suflete zodii care te ajuta sa iti achiti datoriile karmice Foto: VetraKori/ shutterstock.com

Datoriile karmice ale Taurilor

Datoriile karmice ale Taurilor sunt legate în special de a-și oferi lor ceea ce n-au avut într-o viață anterioară în care s-au confruntat cu sărăcia.

Citește și:

Trebuie să învețe, așadar, să se bucure de viață, să se răsfețe, să își construiască un statut social și material, să ducă o viață plină de bunăstare, de bun gust, dar totodată echilibrată spiritul.

Din tribul lor de suflete ce îi ajută să își împlinească datoriile karmice se numără zodiie: Leu, Vărsător.

Datoriile karmice ale Gemenilor

Dacă în alte vieți aceste suflete au fost retrase, poate chiar pustnice, s-au adâncit în științe sau activități solitare, acum în zodia Gemeni învață să fie sociabili, glumeți, să se bucure de viață și de toate plăcerile mărunte, pot dezvolta ușor vicii și pot deveni foarte cheltuitori.

Datoria lor karmică este aceea de a descoperi plăcerile vieții, însă totodată de a rămâne în echilibru.

Citește și:

Din tribul lor de suflete care îi ajută să își săvârșească datoriile karmice fac parte cei din zodiile Fecioară și Scorpion.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc