Setari Cookie-uri

Horoscopul Triburilor De Suflete: Ce zodii te ajută să îți achiți datoriile karmice

Nu este întâmplător că ne naștem într-un anumit semn zodiacal. Se spune că fiecare suflet se găsește pe o treaptă evolutivă spirituală și poartă cu sine datoriile karmice ale vieților anterioare. Datoriile karmice sunt greu de dus și greu de rezolvat, dar anumite persoane, din anumite zodii, ne pot veni în ajutor. Descoperă Horoscopul Triburilor de Suflete și care sunt acele zodii care te ajută să îți achiți datoriile karmice.

Datoriile karmice ale celor născuți în zodia Rac

În vieți anterioare aceste suflete s-au aflat departe de familie și de cei dragi sau au avut funcții importante care au adus multă muncă și responsabilitate, fără a reuși să petreacă timp lângă persoanele pe care le iubeau, fără să aibă posibilitatea să își vadă copiii cum cresc și să se bucure de iubirea pe care o pot regăsi doar în sânul familiei.

Așadar datoria lor karmică este aceea de a se bucura de familia lor, de rudele pe care le au, iar mulți nativi simt în interiorul lor că „doresc să își găsească cuibul”- să își întemeieze o familie în care să cultive iubirea și căldura căminului.

Din tribul lor de suflete care îi ajută să își îndeplinească datoriile karmice fac parte cei născuți în zodiile Săgetător și Capricorn.

Citește și:

horoscopul triburilor de suflete zodii care te ajuta sa iti achiti datoriile karmice Foto: Andrei Korzhyts/ shutterstock.com

Datoriile karmice ale celor născuți în zodia Leu

În vieți anterioare, aceste suflete și-au dedicat prea mult din viața lor altor persoane. Fie au trăit într-un mediu restrâns, au fost agresați sau au fost sclavi, fie au avut meserii precum vraci, medici, vindecători etc.

Datoria lor karmică în această viață este aceea de a învăța să fie mai egoiști, să își acorde lor mai multă importanță, mai mult timp, să se răsfețe, să se simtă lăudați, apreciați, valoroși în față celorlalți.

În tribul lor de suflete care îi ajută să își achite datoriile karmice se numără cei născuți în zodia Taurului și a Fecioarei.

Datoriile karmice ale sufletelor născute în zodia Fecioară

Aceste suflete au datoria karmică de a face ordine în viața lor, de a înlătura haosul și nonsensul și de a găsi țeluri clare și succesul, de a finaliza ceea ce își propun și de a se descoperi pe sine încă de la vârste fragede.

Citește și:

Cei născuți sub zodia Fecioarei sunt firi inteligente care au nevoie de organizare pe toate planurile vieții, căci, se pare, în traiurile anterioare au trăit prea mult în patima plăcerilor sau la voia întâmplării, fără un sens anume în viață sau chiar la mila naturii.

Din tribul lor de suflete care îi ajută să își achite datoriile karmice fac parte cei născuți sub semnele zodiacale ale Gemenilor și Leului.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc