Setari Cookie-uri

Horoscopul Triburilor De Suflete: Ce zodii te ajută să îți achiți datoriile karmice

Nu este întâmplător că ne naștem într-un anumit semn zodiacal. Se spune că fiecare suflet se găsește pe o treaptă evolutivă spirituală și poartă cu sine datoriile karmice ale vieților anterioare. Datoriile karmice sunt greu de dus și greu de rezolvat, dar anumite persoane, din anumite zodii, ne pot veni în ajutor. Descoperă Horoscopul Triburilor de Suflete și care sunt acele zodii care te ajută să îți achiți datoriile karmice.

Datoriile karmice ale sufletelor născute în zodia Balanță

Nativii Balanță au datorii karmice destul de grele, legate în special de regăsirea spirituală și de binele pe care trebuie să îl facă în lume sau în comunitatea în care trăiesc.

Îi observăm adesea ca oameni destul de organizați, cu bune maniere și bun gust, veseli și înconjurați de multe cunoștințe și mulți prieteni, însă în viețile anterioare nu au fost deloc așa. Se pare că în trecutul lor spiritual au fost agresivi cu ceilalți până la tiranie, deloc empatici și responsivi la nevoile și suferințele celorlalți, egoiști și dornici de putere.

Datoriile karmice sub zodia Balanță vin să echilibrele toate aceste destine negative, fiind căutători ai păcii și iubirii.

Citește și:

Din tribul lor de suflete ce îi ajută să își depășească datoriile karmice fac parte cei născuți în zodiile Berbec și Vărsător.

horoscopul triburilor de suflete zodii care te ajuta sa iti achiti datoriile karmice Foto: Weerachai Khamfu/shutterstock.com

Datoriile karmice ale sufletelor născute în zodia Scorpion

Astăzi misterioși, atenți cu viața lor privată, greu de descifrat și totodată cuceritori, sufletele născute în zodia Scoprion au fost în vieți anterioare cei ce dădeau de gol până și cele mai tainice secrete.

Fie au fost bârfitori, fie trădători, spioni sau persoane în care nu era indicat să îți pui încrederea.

Datoria lor karmică este aceea de a învață să aprecieze și să respecte intimitatea lor și a celorlalți, de a deveni buni ascultători, de a proteja și aprecia valorile fundamentale ale oamenilor.

Citește și:

Din tribul de suflete ce îi vor ajuta să își împlinească datoriile karmice fac parte cei născuți în zodiile Gemeni și Pești.

Datoriile karmice ale sufletelor născute în zodia Săgetător

Datoriile karmice ale celor născuți în zodia Săgetător sunt destul de complicate. În vieți anterioare aceștia au fost persoane neserioase, pe care familia și ceilalți nu s-au putut baza, axați pe distracție, cu multe vicii, nestatornici și cumva pierduți în fața iubirii.

În zodia Sagetatorului au șansa să își „repare” personalitatea, să devină spirite puternice și de încredere, întreprinzătoare, cu foarte mulți prieteni în toată țara sau toată lumea, care călătoresc mult cât să cunoască oameni noi și să învețe după excelenta lor capacitate intelectuală, să culeagă valorile societății, să învețe să respecte tradiția și istoria, să își găsească rădăcinile în sânul familiei.

Citește și:

Adesea Săgetătorul va simți că o mare parte din responsabilitățile familiei se află doar pe umerii săi.

În tribul lor de suflete ajutătoare în săvârșirea datoriilor karmice fac parte cei născuți în zodiile Rac și Pești.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc