Setari Cookie-uri

Horoscopul Triburilor De Suflete: Ce zodii te ajută să îți achiți datoriile karmice

Nu este întâmplător că ne naștem într-un anumit semn zodiacal. Se spune că fiecare suflet se găsește pe o treaptă evolutivă spirituală și poartă cu sine datoriile karmice ale vieților anterioare. Datoriile karmice sunt greu de dus și greu de rezolvat, dar anumite persoane, din anumite zodii, ne pot veni în ajutor. Descoperă Horoscopul Triburilor de Suflete și care sunt acele zodii care te ajută să îți achiți datoriile karmice.

Datoriile karmice ale celor născuți în zodia Capricorn

Cu un ritm fascinant și o putere de muncă demnă de invidiat, nativii Capricorn uimesc prin realizările lor, prin capacitatea de a trece cu ușurință peste obstacole și prin ambiția lor pe care o manifestă cu fiecare țel pe care și-l propun.

Într-o viață anterioară aceste suflete nu s-au bucurat de statut social, nu au putut contribui prin munca lor la bunăstarea familiei și a societățîi, au fost dependenți material și nu numai de cei din jur.

Acum au puterea de a răzbate și singuri, nu se tem de singurătate, iar zodia Capricornului le oferă șansa de a deveni independenți și de a-și crea un statut în societate.

Capricornii vor întâlni din tribul lor de suflete care îi ajută să își achite datoriile karmice persoane din zodiile Berbec și Rac.

Citește și:

horoscopul triburilor de suflete zodii care te ajuta sa iti achiti datoriile karmice Foto: Michiru13/ shutterstock.com

Datoriile karmice ale celor născuți în zodia Vărsător

În alte vieți, aceste suflete nu erau deloc atente la nevoile și suferințele celorlalți sau au fost captive unui trai lipsit de iubire, plin de suferință, cum ar fi cel al unui scalv.

În această viață s-au născut sub zodia intelectuală a Vărsătorului pentru a putea accepta și ierta isoria, pentru a deveni atât de empatici cum doar un Vărsător putem cunoaște, pentru a mobiliza și pe alții în activități altruiste sau caritabile, pentru a aduce un bine în lume.

Datoria lor karmică este de a descoperi, de a cunoaște, de a aduce un plus oamenilor, de a purta bunăstarea familiei și chiar de a achita datoriile karmice ale întregii lor familii.

Din tribul lor de suflete care îi ajută să își învețe lecțiile karmice și să își achite datoriile karmei fac parte persoanele născute în zodia Taurului și Balanței.

Citește și:

Datoriile karmice ale celor născuți în zodia Pești

În alte existente, aceste suflete erau foarte superficiale, nu se bucurau de complexitatea emoțiilor umane, nu empatizau, iar valorile materiale erau cele mai de preț pentru ei, sacrificând orice în jur pentru bunăstarea materială.

În această viață nativii Pești se pot confrunta cu provocări materiale uneori foarte mari sau nu reușesc să ajungă la veniturile dorite, însă datoria lor karmică, odată achitată, îi ajută să se echilibreze.

Așadar aceștia trebuie să învețe să empatizeze, să fie atenți la emoțiile celorlalți, să descopere minciuna, ura și zonele umbrite ale personalității oamenilor, să își facă o familie pe care să o protejeze de părțile negative ale societății.

Citește și:

Din tribul lor de suflete care îi ajută să își achite datoriile karmice fac parte cei născuți în zodiile Scorpion și Săgetător.

Sursa foto articol: Dzhulbee/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc