Setari Cookie-uri

Horoscopul Alchimistului: descoperă puterea nebănuită a sufletului tău

Horoscopul Alchimistului este deosebit de interesant de urmărit, pentru că îmbină caractere astrale ale zilei de naștere cu mediul în care trăim, făcând legătură cu anumite metale care sunt asociate din punct de vedere energetic zilei noastre de naștere. Horoscopul Alchimistului combină, asadat, științele naturii și tainele chimiei cu astrologia și numerologia, dezvăluind pentru fiecare dintre noi un număr alchimic. Citiți mai departe semnificația semnelor din Zodiacul Alchimistului.

Horoscopul Alchimistului: Semnul Fierului, Numărul alchimic 2

Persoanele cu energia Fierului sunt pe cât de sensibile și empatice, pe atât de puternice și dârze. Sunt persoane optimiste și reușesc să meargă mai departe peste greutățile vieții, facând în general cele mai bune alegeri, chiar dacă acestea sunt, de multe ori, destul de grele pentru ei.

În ciuda imaginii drepte și hotărâte pe care o afișează, în sinea lor își duc suferințele în tăcere, fiind, în fapt, persoane sensibile, empatice.

Se bucură de prietenii adevărate, ei înșiși fiind oameni sinceri și binevoitori. Nu judecă greșelile celorlalți și nu poartă pică, reușind să ierte cu ușurință, deși nu uită.

De asemenea, aceste persoane sunt foarte talentate, prezentând în special talente care implică manualitatea (sculptori, pictori, artiști plastici, dansatori etc.).

Citește și:

Horoscopul Alchimistului: Semnul Mercurului, Numărul alchimic 3

Cei cu număr alchimic 3 prezintă o energie debordantă, o imaginație fără granițe și sunt persoane care se adaptează deosebit de ușor schimbărilor.

În plus, acești oameni reușesc să treacă cu ușurință peste greutățile vieții, fără să se lase prea mult afectați de acestea, ba chiar au o excelentă abilitatea de a se da la o parte din fața energiilor negative, mergând „la adăpost” spiritual și fizic, așa cum și mercurul alunecă.

Sunt persoane foarte optimiste, călătoresc mult, au prieteni în toată lumea, au abilități excelente de comunicare și sunt tot timpul în pas cu noul, cu tendințele, cu tot ceea ce este modern.

zodiacul alchimistului, semnul zincului Foto: Panayot Savov/shutterstock.com

Horoscopul Alchimistului: Semnul Zincului, Numărul alchimic 4

Cei născuți sub influența zincului sunt persoane stabile, conservatoare, sincere și altruiste, pe a căror prietenie te poți baza întreaga viață. Sunt persoane amabile, joviale, atente la detalii, dar și la nevoile celorlalți.

Citește și:

Sunt oameni altruiști și generoși și trebuie să aibă grijă să nu se lase păcăliți de cei ce doresc să profite de pe urma lor. În familie sunt devotați, loiali și adesea sunt stâlpul de susținere al responsabilităților de orice fel.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc