Setari Cookie-uri

Horoscopul Alchimistului: descoperă puterea nebănuită a sufletului tău

Horoscopul Alchimistului este deosebit de interesant de urmărit, pentru că îmbină caractere astrale ale zilei de naștere cu mediul în care trăim, făcând legătură cu anumite metale care sunt asociate din punct de vedere energetic zilei noastre de naștere. Horoscopul Alchimistului combină, asadat, științele naturii și tainele chimiei cu astrologia și numerologia, dezvăluind pentru fiecare dintre noi un număr alchimic. Citiți mai departe semnificația semnelor din Zodiacul Alchimistului.

Horoscopul Alchmistului: Semnul Nichelului, Numărul alchimic 8

Aceste persoane sunt învăluite de o aură aparte, sunt persoane luminoase, care se fac cu ușurință remarcate oriunde s-ar afla. Firi muncitoare, devotate, creative și optimiste, vor avea succes în muncă și în afaceri, dar și în relațiile cu ceilalți. Pot avea o viață plină de aventuri, căci nu se tem de nou, ba chiar am putea spune că îi mistuie o curiozitate aparte care îi determină să încerce tot timpul altceva.

Se adaptează cu ușurință în fața provocărilor vieții și știu să aleagă rapid tot ceea ce este mai bun pentru ei.

Horoscopul Alchimistului: Semnul Aurului, Numărul alchimic 9

Aceste persoane iubesc luxul și se înconjoară de artă și tot ceea ce este mai prețios, sunt norocoși în ceea ce privește planul financiar și reușesc cu ușurință atât în afaceri, cât și în relațiile cu ceilalți.

Citește și:

Firi cucerioate, luminoase, șarmante, se fac întotdeauna cunoscuți și se adaptează cu ușurință în orice mediu. Sunt persoane extrovertite, vesele și optimiste, generoase și amabile și cultivă cu cei din jur relații de lungă durată, devenind prieteni pe care te poți baza toată viața.

Sunt nativi ambițioși și motivați, însă pot avea tendința de a exagera cu cheltuielile.

horoscopul alchimistului, semnul aurului Foto: Ironika/shutterstock.com

Horoscopul Alchimistului: Semnul Cuprului, Numărul alchimic 0

Aceste persoane sunt deosebit de empatice, generoase, joviale și devotate unui bine comun. Sunt oameni atenți la nevoile celorlalți, la persoanele nevoiașe sau neajutorate, sunt altruiști și nu dau înapoi când vine vorba să ajute pe cineva.

În spatele sensibilității lor, sunt totuși persoane cu un caracter foarte puternic, care întotdeauna se țin de cuvânt și sunt dispuși să acepte sacrificul atunci când consideră că situația o cere. Sunt persoane devotate și loiale, uneori pot deveni răzbunători.

Citește și:

Sursa foto articol: Ironika/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc