Setari Cookie-uri

Horoscopul Alchimistului: descoperă puterea nebănuită a sufletului tău

Horoscopul Alchimistului este deosebit de interesant de urmărit, pentru că îmbină caractere astrale ale zilei de naștere cu mediul în care trăim, făcând legătură cu anumite metale care sunt asociate din punct de vedere energetic zilei noastre de naștere. Horoscopul Alchimistului combină, asadat, științele naturii și tainele chimiei cu astrologia și numerologia, dezvăluind pentru fiecare dintre noi un număr alchimic. Citiți mai departe semnificația semnelor din Zodiacul Alchimistului.

Horoscopul Alchimistului: Semnul Tablei, Numărul alchimic 5

Cei născuți sub influențele acestui semn sunt persoane foarte sociabile, generoase și ambițioase totodată. Sunt nativi familiști, dar totodată muncitori și ambițioși.

Sunt plini de energie și au noroc în afaceri. Câștigurile vin la ei cu ușurință, iar datorită ambiției puternice pe care o au, reușesc cam tot ce își propun în viață. Vor avea multe relații, cunoșțințe de care se pot folosi în ascensiunea lor, dar și ei vor ajuta la rândul lor.

Tind să fie persoane directe, iar exprimarea sinceră și fără perdea îl poate răni uneori pe celălalt. Dacă învață arta diplomației și blândețea în reacții, succesul lor în viață va fi precum o săgeată către cer.

Citește și:

Horoscopul Alchimistului: Semnul Plumbului, Numărul alchimic 6

Aceste persoane sunt foarte loiale, sincere, statornice, cărora schimbările le aduc în general un disconfort. Sunt persoane care au tabieturi, credințele lor, un anumit stil de viață pe care tind să îl urmeze cu strictețe.

Sunt persoane introvertite, timide, tăcute și sensibile, care nu tolerează nedreptatea, minciună, trădarea. Nu iartă ușor și de multe ori preferă să rupă o prietenie dacă consideră că celălalt a greșit față de ei.

Nu îi sperie singurătatea și pot fi persoane deosebit de creative, dar care lucrează mai bine singure decât în echipe. Așadar pot fi scriitori, arheologi, cercetători sau artiști.

horoscopul alchimistului, semnul platinei Foto: Lia Koltyrina/shutterstock.com

Horoscopul Alchimistului: Semnul Platinei, Numărul alchimic 7

Cei născuți sub semnul Platinei sunt persoane foarte selective în ceea ce privește prietenii și familia pe care și-o formează, iar aceasta se întâmplă pentru că, deși par sociabili și au multe cunoșțințe, totuși se deschid cu adevărat foarte greu și puțini sunt cei cu care rezonează.

Citește și:

Așadar, este posibil să își întemeieze târziu o familie, însă puținii prieteni pe care îi au le sunt cu adevărat prieteni.

Uneori pot părea distanți, dar aceasta se întâmplă pentru că își dezvăluie greu personalitatea. În schimb, sunt persoane foarte norocoase și hotărâte astfel că, în general, ajung să facă în viață ceea ce le place cu adevărat.

Își construiec o viață după sufletul lor, trăind la cote maxime și profitând de oportunitățile ivite. Sunt persoane care pot avea mare succes în afaceri, datorită spiritului lor foarte organizat.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc