Setari Cookie-uri

Mercur retrograd în Balanță (27 septembrie - 18 octombrie): ce așteptări să aibă fiecare zodie

Dacă, în general, când auzim de retrogradarea lui Mercur ne gândim deja la o perioadă cu încercări mai grele, plină de neprevăzut, de întârzieri și schimbări neașteptate de ritm, ei bine de această dată Mercur este retrograd în zodia Balanței, semn al echilibrului, al negocierii și comunicării. Așadar vestea ultimei retrogradări a lui Mercur din acest an este, de fapt, una bună: ne aflăm sub semnul norocului, al succesului și al împlinirii. Descoperiți cum influențează Mercur retrograd fiecare zodie în perioada 27 septembrie - 18 octombrie.

Mercur retrograd (27 septembrie - 18 octombrie): recomandări pentru zodia Rac

În această perioadă nativii Rac vor simți nevoia unei reorganizări a căminului, a spațiului lor intim, a ceea ce ei numesc „acasă”. Vor încerca să facă unele schimbări, unele achiziții, însă trebuie să fie cu mare băgare de seamă, căci există riscul să piardă bunuri sau să fie înșelați ori să facă achiziții care nu le trebuie cu adevărat și nu le aduc satisfacția dorită.

De asemenea, este recomandat să nu cheltuie excesiv banii. Poate chiar ar fi mai bine ca în această perioadă doar să facă planuri, ca peste o luna să treacă și la punerea în practică a acestora.

Încă o recomandare: încercați să discutați și cu partenerul de viață și membrii familiei despre schimbările pe care intenționați să le faceți, pe de o parte pentru ca aceștia să nu se simtă excluși, iar pe de alta pentru că ideile acestora pot fi cu adevărat revelatoare.

Citește și:

horoscop mercur retrograd 27 septembrie 2021 Foto: Valery Rybakow/ shutterstock.com

Mercur retrograd (27 septembrie - 18 octombrie): recomandări pentru zodia Leu

Planurile sensibile din punct de vedere astrologic în perioada de retrogradare a lui Mercur, pentru nativii Leu, sunt legate în special de comunicare și de drumurile pe care aceștia ar trebui să le facă. Mercur îi îndeamnă pe nativi să găsească o cale diplomatică de comunicare, astfel că, pentru a evita să scoată cuvinte ce nu mai pot fi retrase sau pentru a nu face gafe, Leii sunt sfătuiți să gândească de două ori înainte să acuze pe cineva, înainte să aducă o critică sau înainte să trimită un email.

Drumurile pot aduce penalizări sau blocaje dacă nativii nu respectă regulile, de exemplu pe cele de circulație sau dacă uită să cumpere bilet ori amână până în ultimul moment, când... vor rămâne fără bilet.

Citește și:

Lecțiile acestei perioade se referă, așadar, la comunicarea empatică și respectarea regulilor.

Mercur retrograd (27 septembrie - 18 octombrie): recomandări pentru zodia Fecioară

În această perioadă de retrogradare a lui Mercur nativii Fecioară au nevoie să își reoganizee finanțele, să își revizuiască investițiile și să facă unele schimbări privind bugetul. Mercur le va trezi atenția la bani. Astfel că anumite plăți pot întârzia, unele achiziții se pot dovedi inutile, ori pur și simplu se trezesc în fața unei situații unde vor avea nevoie de bani.

Cei chibzuiți nu vor simți disconfortul acestei perioade, dar chiar și așa, nativii Fecioară ar trebui să aibă un "plan B" cu privire la bani.

Lecția lui Mercur în această perioadă este cumpătarea.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc