Setari Cookie-uri

Mercur retrograd în Balanță (27 septembrie - 18 octombrie): ce așteptări să aibă fiecare zodie

Dacă, în general, când auzim de retrogradarea lui Mercur ne gândim deja la o perioadă cu încercări mai grele, plină de neprevăzut, de întârzieri și schimbări neașteptate de ritm, ei bine de această dată Mercur este retrograd în zodia Balanței, semn al echilibrului, al negocierii și comunicării. Așadar vestea ultimei retrogradări a lui Mercur din acest an este, de fapt, una bună: ne aflăm sub semnul norocului, al succesului și al împlinirii. Descoperiți cum influențează Mercur retrograd fiecare zodie în perioada 27 septembrie - 18 octombrie.

Mercur retrograd (27 septembrie - 18 octombrie): recomandări pentru zodia Capricorn

Nativii Capricorn vor simți nevoia să își reevalueze cariera în această perioadă, căci vor reuși să identifice care sunt schimbările pe care ar dori să le facă. Chiar dacă nu este încă momentul oportun pentru o schimbare propriu-zisă, totuși este bine să își facă planurile, să pună pe hârtie idei, poate chiar să întocmească o strategie pe care o pot pune în aplicare la finalul acestui an, avansând astfel din punct de vedere profesional.

Lecția lui Mercur retrograd va fi legată, așadar, de schimbarea pe care trebuie să o facă în plan profesional nativii Capricorn.

cum influenteaza mercur retrograd fiecare zodie Foto: Vadim Sadovski/ shutterstock.com

Mercur retrograd (27 septembrie - 18 octombrie): recomandări pentru zodia Vărsător

Am putea spune că această perioadă este una propice pentru nativii Vărsător, chiar dacă va fi răvășitoare. Aceștia reușesc să identifice unele zone de criză din viața lor și sunt împinși de către Mercur să acționeze cu curaj, să schimbe un drum, o obișnuință, să încerce să rupă o situație ciclică ce le blochează viitorul.

Citește și:

Așadar este timpul ca nativii Vărsător să își facă planurile necesare pentru a încheia o etapă din viața lor, pentru a se desprinde de ceva care le-a marcat trecutul într-o mare parte. Este timpul unor noi începuturi, și, ca orice situație de criză sau ca orice schimbare, toate acestea nu vor fi confortabile, ci din contră.

Lecția lui Mercur pentru nativii Vărsător în această perioadă este curajul.

Mercur retrograd (27 septembrie - 18 octombrie): recomandări pentru zodia Pești

Retrogradarea lui Mercur va avea impact în viața personală, intimă a nativilor Pești. Aceștia vor simți nevoia să renunțe la comportamentele, relațiile și lucrurile inutile din viața lor, dar care le consumă energie, le sufocă spațiul și le blochează evoluția.

Este o perioadă grea, una a renunțării, a desprinderii de trecut, dar totodată foarte benefică pentru nativi. Aceștia vor renunța la prieteniile care le făceau rău, pot schimba unele aspecte în relația de cuplu, în special acelea care le impuneau limite privind extinderea lor în careira sau ca finanțe.

Citește și:

Nativii Pești vor simți acut nevoia de spațiu și intimitate și vor căuta să aibă grijă, în sfârșit, de nevoile lor.

Lecția lui Mercur pentru această perioadă este independența, libertatea.

Sursa foto articol: NASA images/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc