Setari Cookie-uri

Mercur retrograd în Balanță (27 septembrie - 18 octombrie): ce așteptări să aibă fiecare zodie

Dacă, în general, când auzim de retrogradarea lui Mercur ne gândim deja la o perioadă cu încercări mai grele, plină de neprevăzut, de întârzieri și schimbări neașteptate de ritm, ei bine de această dată Mercur este retrograd în zodia Balanței, semn al echilibrului, al negocierii și comunicării. Așadar vestea ultimei retrogradări a lui Mercur din acest an este, de fapt, una bună: ne aflăm sub semnul norocului, al succesului și al împlinirii. Descoperiți cum influențează Mercur retrograd fiecare zodie în perioada 27 septembrie - 18 octombrie.

Mercur retrograd (27 septembrie - 18 octombrie): recomandări pentru zodia Balanță

Pentru nativii Balanță lecțiile lui Mercur din această perioadă pot purta o importanță covârșitoare. Spunem aceasta pentru că nativii se vor vedea puși față în față cu ei înșiși, în special în privința unor comportamente din trecut care le fac rău, le strică stima de sine și imaginea în fața celorlalți, comportamente pe care trebuie să le identifice, să și le recunoască și să le abandoneze.

Fie este vorba de vicii, fie de comportamente învățate de mult, poate chiar în modelul lor familial. Este vorba despre ruptura unui ciclu și un nou început ca mod de a trăi, ca valori, ca expresie a sinelui.

horoscop mercur retrograd Foto: Andrii Muzyka/ shutterstock.com

Mercur retrograd (27 septembrie - 18 octombrie): recomandări pentru zodia Scorpion

Pentru nativii Scorpion retrogradarea lui Mercur va fi răscolitoare din punct de verede emoțional. Amintiri din trecut revin și tot revin în mintea acestor nativi, amintiri care fac referire la greșeli, la suferință, la rușine, la traumă.

Citește și:

Sunt acele răni emoționale pe care nativii le poartă după ei, răni pe care acum, sub influența lui Mercur, pot încerca să le vindece. Este o perioadă care poate fi fructificată excelent de către nativi dacă se uită atent în sufletul lor și dacă se bucură de iubirea celor dragi.

Lecția lui Mercur pentru nativii Scorpion va fi vindecarea și/sau iertarea.

Mercur retrograd (27 septembrie - 18 octombrie): recomandări pentru zodia Săgetător

În această perioadă nativii Săgetător trebuie să fie atenți la ceea ce vorbesc, dar și la mesajul pe care ceilalți îl transmit, pentru că există riscul să înțeleagă greșit sau chiar ei să nu fie înțeleși de ceilalți. Recomandarea astrologilor este să evite barfa, căci se poate întoarce împotriva lor.

Citește și:

Pot să apară tensiuni cu cei dragi, însă calmul îi va salva din situațiile delicate, în care pot spune cuvinte pe care să le regrete mai târziu.

Leactia lui Mercur pentru această perioadă este comunicarea.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc