Luna Nouă de pe 6 octombrie este prima lună nouă a acestei toamne astronomice. În această perioadă Universul ne îndeamnă să ne îndreptăm atenția asupra vieții sentimentale, unde avem ocazia să rezolvăm probleme mai vechi, să facem compromisuri și să salvăm relații, să fim deschiși și să vorbim fără perdea despre ce simțim, să consolidăm parteneriate și să descoperim pacea în interiorul nostru.

Sezonul Balanței pare să fie plin de evenimente destul de interesante până acum. Ne aflăm în plină fază a lui Mercur retrograd, iar presiunea pe care o punem pe viața socială ne face să ne simțim cu adevărat agitați, ceea ce ne face să ne întrebăm: oare avem nevoie de o pauză?

Din fericire, există speranță la orizont ca urmare a Lunii Noi din octombrie, care vine pentru a ne ajuta să dăm o resetare vieții noastre.

Citeste si EVENIMENTELE ASTROLOGICE DIN OCTOMBRIE 2021 NE DAU LUMEA PESTE CAP: 6 PLANETE ÎN RETROGRAD ȘI O LUNĂ PLINĂ SÂNGERIE

Pe 6 octombrie va răsări pe cerul întunecat o Lună Nouă incredibilă, plină de magie și de putere vindecătoare.

Luna Nouă dă restart ciclului lunar și automat ne oferă și nouă o resetare emoțională, sufletească și socială. Această perioadă a ciclului lunii este una incredibilă, plină de energie divină și ne permite să începem noi inițiative. Cu toate acestea, trebuie să fim foarte atenți la schimbările pe care vrem să le facem din cauza lui Mercur retrograd. Astrele ne sfătuiesc să începem treptat, cu intenții mărunte, iar de pe 18 octombrie să facem fix ce ne dorim.

Luna Nouă în Balanță plină de armonie

Cum Luna Nouă pătrunde în zodia Balanță, putem avea tot mai multe speranțe pentru a restaura echilibrul în viața noastră. Este momentul să privim adânc în sufletele noastre, să ne eliberăm de vechi și să ne concentrăm atenția asupra noului. Facem ordine în fiecare aspect important și încercăm să readucem pacea în sufletele noastre.

Odată cu manifestarea energiei Balanței în cosmos, ne vom concentra mai mult pe echilibru, armonie și liniște. Pe plan personal, parteneriatele devin deosebit de importante pentru noi. Relațiile sentimentale sunt pe primul plan deoarece încercăm să ne apropiem și mai mult de persoanele dragi și să creăm legături intense, profunde și mature.

De asemenea, avem oportunitatea de a găsi un echilibru între munca profesională, viața personală și cea socială. Foarte puține zodii ajung să fie afectate de drama cosmică în relațiile personale.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: