Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în decembrie 2021: primiți cu cele mai bune vești ale anului?

Luna decembrie 2021 este marcată de eclipsa de Soare care are loc la data de 4 în Săgetător. Este vremea bucuriei, a optimismului și a norocului. Dragoastea va fi marcată de sinceritate, în primul rând față de noi înșine, iar relațiile noastre vor fi privite prin oglinda maturității. Descoperiți horoscopul dragostei pentru fiecare zodie în parte în luna decembrie 2021.

Horoscop dragostei în decembrie 2021: Rac

Unii nativi Rac vor avea tendința de a face din țânțar armăsar, așadar în viața de cuplu pot vedea exacerbat unele probleme. Nativii care sunt implicați în relații care se află la capătul lor, aproape de sfârșit sau sunt înșelați, trădați, pot suferi exagerat din dragoste.

De asemenea, cei care se află în relații frumoase, pot hiperboliza problemele de cuplu care apar în această perioadă. Este recomandat să încerce să ia decizii când simt că emoțiile lor s-au mai domolit. Cu alte cuvinte, deciziile în dragoste să le ia la rece, lucid, drept, chiar dacă simt un impuls de a face exact opusul.

Lucrurile se mai domolesc după 13 decembrie, așadar abia de acum nativii se gândesc la sărbători, plănuiesc zilele libere, se bucură de micile plăceri pe care le pot trăi în doi.

Citește și:

Nativii singuri devin deschiși emoțional abia din a doua jumătate a lunii decembrie. Este posibil ca unii dintre aceștia să își găsească jumătatea chiar printre prieteni, de sărbători, chiar și așa, nu se vor grăbi să între într-o relație, având nevoie de stabilitate și siguranță.

horoscopul dragostei 2021 in decembrie Foto: Nicoleta Ionescu/shutterstock.com

Horoscop dragostei în decembrie 2021: Leu

Dragostea este cu năbădăi pentru nativii Leu în luna decembrie, în special în prima parte a perioadei descrise. Nativii au tendința de a deveni puțin introveriți, de a-și analiza propriile așteptări, dorințe și probleme cu privire la relația de cuplu, ca apoi să le expună partenerului. Acesta din urmă s-ar putea să fie suprins de tema unor dicuții la care chiar nu se aștepta.

Citește și:

În tot cazul, nativii Leu vor ști să își rezolve problemele, să ia deciziile bune (pentru ei) și să acționeze în stilul caracteristic, cu sinceritate și hotărâre. Finalul de lună se anunță romantic, este posibil ca Leii să se gândească să iasă din rutină și să petreacă sărbătorile altfel. Poate organizează o excursie, poate au o surpriză specială pentru partenerul de viață.

Nativii singuri sunt atrăgători, plini de șarm și tandri în această perioadă, iar astrele le aduc noroc în dragoste. Așadar le va fi ușor să atragă atenția și poate chiar să întâlnească o persoană interesantă. Norocul ar putea veni chiar legat de muncă (o persoană dintre colegi, dintre partenerii de muncă etc.). Se vor aventura în relație, fără să cântărească toate aspectele, considerând că mai bine regretă o decizie mai puțin bună, decât să se întrebe cum ar fi fost dacă...

Citește și:

Horoscop dragostei în decembrie 2021: Fecioară

În dragoste, nativii Fecioară se vor întâlni cu tot felul de ispite în decembrie 2021. Este bine să rămână prudenți, mai ales dacă se află deja într-o relație. Cum ar zice românul, să nu dea cioara din mâna pe cea de pe gard. Unii dintre nativi se pot îndrăgosti, chiar dacă se află deja într-un cuplu, însă poate că ar trebui să mai aștepte măcar până anul viitor pentru a-și reevalua sentimentele, căci adesea dragostea la prima vedere dispare... la a doua vedere.

Cu alte cuvinte, nativii Fecioară trebuie să facă față tentațiilor de orice fel, să aibă grijă ce spun, cum abordează o situație pentru a nu greși și a regreta mai târziu.

Cei singuri se pot aventura în relații înșelătoare, de aceea este recomandat să știe bine ce își doresc de la un partener de cuplu și să nu își încalce limitele, de dragul aventurii.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc