Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în decembrie 2021: primiți cu cele mai bune vești ale anului?

Luna decembrie 2021 este marcată de eclipsa de Soare care are loc la data de 4 în Săgetător. Este vremea bucuriei, a optimismului și a norocului. Dragoastea va fi marcată de sinceritate, în primul rând față de noi înșine, iar relațiile noastre vor fi privite prin oglinda maturității. Descoperiți horoscopul dragostei pentru fiecare zodie în parte în luna decembrie 2021.

Horoscop dragostei în decembrie 2021: Balanță

Este o lună cu multe rezultate bune, însă totodată cu multe situații imprevizibile, peste care adăugăm și ceva haos, așadar nativii Balanță vor resimți această lună ca fiind complexă, tulburătoare, consumatoare de energie și cumva vor fi încercați de tot felul de sentimente de desiconfort și teamă, mai ales că se vor confrunta cu multe situații asupra cărora nu au niciun control.

Așadar tensiunile le vor purta și în relația de cuplu, unde nu mai au răbdare să țină ascuns tot ce simt, ci vor scoate la iveală. Însă nu ca un vulcan, ci cu maturitate și blândețe. Ceea ce este extraordinar, pentru că își vor rezolva multe probleme care țîn de relația lor, de cuplu, de echilibrul lor amoros.

Citește și:

Nativii singuri au șansa să întâlnească multe persoane noi și pot începe o prietenie care să se dovedească a fi mai mult decât atât. Balanțele nu se vor grăbi să se aventureze într-o relație, ci vor aborda cu tactică persoana care le-a stârnit interesul.

horoscopul iubirii in decembrie 2021 Foto: Lucky Business/ shutterstock.com

Horoscop dragostei în decembrie 2021: Scorpion

Se pare că astrele sunt cu ochii pe nativii Scorpion și îi determină pe aceștia să își „plătească” greșelile. Sau altfel spus a venit timpul ca nativii să își asume responsabilitatea pentru decizii mai vechi, al căror rezultat se vede acum.

Este o perioadă un pic tensionată pentru nativii Scorpion, însă cu calm, diplomație și multă atenție vor reuși să facă față cu bine provocărilor din cuplu. Spre finalul lunii tensiunile se mai domolesc, iar multe dintre problemele vieții amoroase vor fi deja rezolvate, așadar nativii se bucură de armonie și echilbru în ceea ce privește dragostea.

Citește și:

Nativii singuri au nevoie să fie atenți la fiecare pas, mai ales dacă și-au propus să cucerească pe cineva. Dar nu ne facem griji, Scorpionii sunt buni strategi, așadar este foarte posibil ca sărbătorile de iarnă să îi surprindă deja în brațele noului partener.

Horoscop dragostei în decembrie 2021: Săgetător

În ceea ce privește dragostea, este posibil ca nativii Săgetător să simtă că s-au trezit în mijlocul unui uragan. Îi năpustesc problemele de rezolvat în cuplu, situații care nu sunt neapărat ale lor. Este posibil ca partenerul de viață să treacă printr-o perioadă mai grea, iar Săgetătorii să devină stâlp de susținere și încredere. Așadar, este recomandat să îi ofere partenerului de viață tot suportul necesar, să comunice constructiv cu acesta, cu calm și tandrețe. Spre finalul lunii tensiunile par să se domolească și viața amoroasă a nativilor Săgetător pare să își recapete armonia.

Citește și:

Nativii singuri trebuie să aibă grijă cu cine flirtreaza, pentru a nu se trezi în mijlocul unor scandaluri. Așadar este recomandat să fie prudenți atunci când doresc să abordeze o persoană, mai ales dacă intenționează să cucerească pe cineva. Cu pași mici, dar siguri, pot avea succesul dorit.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc