Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în decembrie 2021: primiți cu cele mai bune vești ale anului?

Luna decembrie 2021 este marcată de eclipsa de Soare care are loc la data de 4 în Săgetător. Este vremea bucuriei, a optimismului și a norocului. Dragoastea va fi marcată de sinceritate, în primul rând față de noi înșine, iar relațiile noastre vor fi privite prin oglinda maturității. Descoperiți horoscopul dragostei pentru fiecare zodie în parte în luna decembrie 2021.

Horoscop dragostei în decembrie 2021: Capricorn

Viața sentimentală a nativilor Carpricorn poate trece printr-o criză în luna decembrie, însă este o criză de bun augur, în special pentru ei. Se poate isca o situație în care să descopere adevărata natură a partenerului lor, astfel că unii pot decide să încheie relația în acre se află, pe când alții pot decide să ducă relația lor pe un alt nivel. Este o luna pe care nativii o vor simți ca având un puternic impact emoțional pentru ei.

Cei singuri pot avea șansa să își întâlnească sufletul pereche dacă vor fi curoajosi și nu vor da înapoi din fațaprovocărilor. O persoană interesantă pot întâlni oriunde, pe stradă, în supermarket, pe scara blocului. Este bine să fie pregătiți tot timpul.

Citește și:

Horoscop dragostei în decembrie 2021: Vărsător

Nativii Vărsător vor readuce flacăra iubirii în cuplu, vor spori romantismul din relația lor și vor încerca să rezolve toate problemele care s-au acumulat privint viața în doi. Sunt plini de energie, activi și implicați, atenți la nevoile celuilalt, așadar putem spune că, deși prima parte a lunii decembrie pare mai complicată, cu siguranță sărbătorile vor fi pline de mulțumire și împlinire, ca o ușurare pentru nativii Vărsător.

Cei singuri sunt plini de șarm și cuceriotiri, așadar tot ceea ce au de făcut este să încerce să nu rateze nicio ocazie de a cunoaște oameni noi, căci astrele le deschid porțile iubirii, dar ei trebuie să treacă pragul. Cu cât sunt mai activi, cu atât au șansa mai mare de a-și întâlni sufletul pereche.

Citește și:

Horoscop dragostei în decembrie 2021: Pești

Viața amoroasă a nativilor Pești pare să mergă către un alt nivel. Nativii au nevoie de sinceritate față de ei și, de asemenea, au nevoie de siguranță și perspectivă în iubire. Așadar, este posibil ca nativii Pești să facă proiecții privind felul în care ar putea evolua relația lor, dacă lucrurile se îndreaptă în direcția dorită sau nu.

Astfel că unii nativi pot începe retragerea din relație, dacă consideră că aceasta nu mai este ceea ce își doresc, pe când alții pot aprofunda relația în care se găsesc, dorind să petreacă mai mult timp cu partenerul de viață, să se bucure de intimitate, de tandrețe, de prezența pur și simplu a celui drag. Mai mult decât atât, unii nativi se pot gândi la căsătorie sau la conceperea unui copil.

Citește și:

Nativii singuri au șanse mari să se aventureze într-o relație în luna decembrie. Simt nevoia să își trăiască viața și este posibil să nu aibă răbdarea de a analiza situația pe toate părțile. Pur și simplu merg înainte și vor vedea ei, din mers, cum se vor adapta.

Foto articol: Lucky Business/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc