Setari Cookie-uri

Afla cum te comporti in dragoste in functie de zodie si influenta planetei Venus!

Continuand seria noastra de articole despre compatibilitatea astrologica, am ajuns la Venus, planeta iubirii. Este posibil ca cele trei articole de pana acum in care am analizat compatibilitatea zodiilor in functie de polaritate, element, calitate, planeta guvernatoare, apoi importanta ascendentului si descendentului in casatorie, sa vi se para prea rationale, de parca astrologia ar omite chimia care se creaza intre indragostiti, de iubirea care nu tine cont de diferentele de personalitate.

Probabil v-ati intrebat cum de unele persoane se indragostesc mereu de persoana nepotrivita? Motivul este dat de Venus, cum bine se stie, iubirea complica lucrurile, in astrologie fiind la fel. La nasterea unei persoane, Venus se poate afla in zodia natala, cu una sau doua zodii inainte sau dupa zodia natala. De exemplu, o persoana din zodia Pesti poate avea Venus in Capricorn, Varsator, Pesti, Berbec sau Taur.

Acum va intrebati cum se calculeaza Venus? Nu exista o regula, pozitia sa se afla atunci cand vi se intocmeste astrograma. De ce vorbim acum de Venus daca este asa de greu sa ii aflati pozitia? Pentru ca am trecut de articolele de baza pe compatibilitate si discutam deja despre particularitati, exact despre acele lucruri care va framanta si pe care nu le puteti afla decat de la astrologi. Continuand cu exemplu nostru, o persoana din zodia Pesti este incompatibila cu o alta persoana din zodia Gemeni. Dar in astrograma persoanei Pesti, Venus planeta iubirii se afla in Varsator, ceea ce face sa aibe o atractie irezistibila fata de cei din Gemeni, in ciuda incompatibilitatii de caractere, ceea ce face si mai mare provocarea.

Daca, in cazul fericit, nativul Gemeni de care se indragostise are Venus in Gemeni, formand un superb trigon de aer (Venus in Gemeni cu Venus in Varsator) cei doi vor avea o relatie de cuplu care va fi durabila deoarece sentimentele lor devin din ce in ce mai puternice si sunt reciproce. Testul cel mare intr-un asemenea cuplu va fi armonizarea caracterelor lor. Daca va recunoasteti in acest exemplu si sunteti persoana care in mod constant se indragosteste de cine nu trebuie si de zodiile cu care nu aveti compatibilitate prea buna, deja va puteti gandi serios ca planeta Venus in astrograma dumneavoastra se afla in alta zodie decat cea in care v-ati nascut, de unde va produce minunatele incurcaturi pe plan sentimental.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc