Setari Cookie-uri

Afla cum te comporti in dragoste in functie de zodie si influenta planetei Venus!

Continuand seria noastra de articole despre compatibilitatea astrologica, am ajuns la Venus, planeta iubirii. Este posibil ca cele trei articole de pana acum in care am analizat compatibilitatea zodiilor in functie de polaritate, element, calitate, planeta guvernatoare, apoi importanta ascendentului si descendentului in casatorie, sa vi se para prea rationale, de parca astrologia ar omite chimia care se creaza intre indragostiti, de iubirea care nu tine cont de diferentele de personalitate.

Venus in Fecioara – incerci sa mentii mereu o doza de luciditate si sa nu pierzi controlul asupra sentimentelor tale, dominand ratiunea. Dragostea ta este loiala si pura. Aceasta pozitie a lui Venus o pot avea nativii din zodia Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion.

Venus in Balanta - daruiesti foarte multa iubire. Deoarece nu poti trai fara dragoste, adesea te indragostesti de ideea de iubire si nu de persoana in carne si oase. Aceasta pozitie a lui Venus o pot avea nativii din zodia Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator.

Venus in Scorpion – dragostea ta este profunda, pasionala si totala. Iubesti sau urasti, nu cunosti jumatatile de masura. Ai probleme cu a-ti controla gelozia si posesivitatea. Aceasta pozitie a lui Venus o pot avea nativii din zodia Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn.

Venus in Sagetator - idealismul tau in dragoste te face sa speri mereu la un final fericit. Te caracterizeaza generozitatea, pasiunea si sinceritatea sentimentelor. Aceasta pozitie a lui Venus o pot avea nativii din zodia Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator.

Venus in Capricorn – desi iubesti in adancul sufletului tau cu mult devotament, nu stii sa iti arati sentimentele. Demonstrezi prin faptele pe care le faci nu prin cuvinte. Aceasta pozitie a lui Venus o pot avea nativii din zodia Scorpion Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Venus in Varsator – te indragostesti destul de greu, esti prieten(a) cu persoanele de sex opus, dar mai greu iti fura cineva inima. Dragostea ta este insa neconditionata. Aceasta pozitie a lui Venus o pot avea nativii din zodia Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Berbec.

Venus in Pesti – iubesti profund si loial, esti foarte romantic(a) si idealist(a), iti oferi sufletul pe tava persoanei iubite si ierti cu usurinta. Aceasta pozitie a lui Venus o pot avea nativii din zodia Capricorn, Varsator, Pesti, Berbec, Taur.

In articolul urmator vom continua incursiunea in misterele astrologiei patrunzind in domeniul sexului si erotismului.


Articol scris exclusiv pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin


Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc