Setari Cookie-uri

Afla cum te comporti in dragoste in functie de zodie si influenta planetei Venus!

Continuand seria noastra de articole despre compatibilitatea astrologica, am ajuns la Venus, planeta iubirii. Este posibil ca cele trei articole de pana acum in care am analizat compatibilitatea zodiilor in functie de polaritate, element, calitate, planeta guvernatoare, apoi importanta ascendentului si descendentului in casatorie, sa vi se para prea rationale, de parca astrologia ar omite chimia care se creaza intre indragostiti, de iubirea care nu tine cont de diferentele de personalitate.

Un alt caz, opusul de data aceasta: el zodia Leu, ea zodia Berbec, compatibilitate foarte buna de personalitate, simpatie de la prima vedere. Dar el are Venus in Rac iar ea Venus in Gemeni, ceea ce indica o incompatibilitate la nivel sentimental. Rezultatul este predictibil: o aventura de o vara si atat, posibil amici daca li se mai intersecteaza drumurile destinului. Cu toate ca se inteleg foarte bine si petrec timp de calitate impreuna, pasiunea se consuma repede, este doar o flama, nu va deveni iubire de o viata.

Sunt cazuri diverse, combinatiile rezultate Venus-Venus fiind multe. In plus, aspectele pe care le formeaza Venus sunt importante, de exemplu daca tot am vorbit in articolul trecut de descendent, prezenta lui Venus pe descendentul persoanei iubite este un semn important pentru casatorie. Nu vom face curs de astrologie, dar vom nota cateva cuvinte despre Venus in fiecare semn zodiacal pentru a va satisface curiozitatea:

Venus in Berbec – te indragostesti repede si intens, mereu de persoanele pe care nu le poti avea, ai nevoie de provocare in dragoste, esti foarte pasional(a). Aceasta pozitie a lui Venus o pot avea nativii din zodia Varsator, Pesti, Berbec, Taur, Gemeni.

Venus in Taur – sentimentele tale se instaleaza lent, dar durabil, esti foarte senzual(a), esti capabil sa iubesti foarte mult insa ai probleme cu posesivitatea. Aceasta pozitie a lui Venus o pot avea nativii din zodia Pesti, Berbec, Taur, Gemeni, Rac.

Venus in Gemeni
– ai tendinta de a te indragosti de mai multe persoane in acelasi timp, iti place enorm sa flirtezi, esti un adolescent(a) permanent cand vine vorba de iubire. Aceasta pozitie a lui Venus o pot avea nativii din zodia Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu.

Venus in Rac
- esti foarte sensibil(a) si usor de ranit in dragoste deoarece iubesti profund, cu tot sufletul si te abandonezi total persoanei iubite. Foarte romantic, iti ascunzi sentimentele pana nu esti sigur(a) ca sunt reciproce. Aceasta pozitie a lui Venus o pot avea nativii din zodia Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara.

Venus in Leu - iubesti intens si povestile tale de dragoste sunt mereu complicate, pline de pasiune, drama, suspans, rivalitate, asemanatoare cu cele din telenovele. Aceasta pozitie a lui Venus o pot avea nativii din zodia Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc