Setari Cookie-uri

Astrologie: Trasaturile si Profilul Sexual in functie de zodie

Saptamanile trecute am discutat despre compatibilitate, ascendent, iubire, iar astazi am ajuns la tema incitanta a sexualitatii.

Recomandare: Ca sa ai o relatie sexuala de calitate cu iubitul tau din semn de pamant, nu il provoca direct, fii mai discreta si mai rafinata. Invata tehnici de masaj deoarece semnele de pamant au nevoie de masaj, inainte sau dupa activitatea sexuala.

Simtul cel mai dezvoltat: Olfactiv!

Mirosurile sunt cele care excita un nativ pamant sau il indeparteaza de tot de tine. Afla ce mirosuri il dernajeaza pe iubitul tau si ce considera el excitant. Parfumurile, mirosul pielii si parului iubitei sunt pe primul loc in categoria stimulentelor erotice!

Semn de aer: Gemeni, Balanta, Varsator – Cuvantul cheie: Inventivitate!

Puncte forte:
Sunt foarte curiosi, citesc mult despre sex, vorbesc cu prietenii despre acest subiect si sunt gata sa incerce orice. In plus, poseda foarte multa inventivitate cu care te pot surprinde chiar si dupa ani de relatie! Nu te poti plictisi alaturi de ei! Sunt partenerii cei mai deschisi la discutii sexuale, daca ceva nu merge bine in viata sexuala sunt de acord sa discute acest subiect in cuplu pentru rezolvarea problemelor.

Puncte slabe: Nu suporta monotonia si au nevoie ca permanent sa incerce ceva nou, ceva diferit. Curiozitatea ii impinge la aventuri extraconjugale. Apetitul lor sexual este fluctuant, pot trece prin perioade de dezinteres sexual.

Recomandare: Ca sa ai o relatie sexuala de calitate cu iubitul tau din semn de aer, surprinde-l cat mai des! Semnul de aer adora surprizele.

Simtul cel mai dezvoltat: Auditiv!

Tonul vocii tale trebuie sa fie sexy cand ii vorbesti. Foloseste cuvinte cat mai senzuale. Muzica trebuie aleasa cu atentie. Foloseste-te de telefon si transmite-i dorintele tale pe aceasta cale, se va grabi repede acasa! Isi imagineaza cu usurinta scene fierbinti prin intermediul cuvintelor.

Semn de apa: Rac, Scorpion, Pesti – Cuvantul cheie: Intuitie!

Puncte forte: Sunt partenerii cei mai intuitivi, cei mai educabili din punct de vedere sexual. Apa ia forma vasului in care este pus, la fel si un nativ apa se va modela perfect pe temperamentul sexual al persoanei iubite. Pe iubitul tau din semn de apa il poti forma conform dorintelor tale, fara ca el sa se supere, ba dimpotriva se va simti cel mai fericit sa iti faca pe plac!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc